ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

“Ο Αθλητικός Εισαγγελέας θα καλέσει τον Πίτι σε απολογία”(vid)

Ή έτσι τουλάχιστον αναφέρει το σημερινό δημοσίευμα του αθλητικού σαιτ “to10. gr”.

Και ναι το ακούσαμε και αυτό ή μάλλον το διαβάσαμε.

Σύμφωνα με το αθλητικό σαιτ “to10. gr” ο Πίτι αμέσως μετά το γκολ που πέτυχε απέναντι στην ΑΕΛ, πανηγύρισε προκλητικά και ο Αθλητικός Εισαγγελέας θα τον καλέσει σε απολογία.

Δείτε το δημοσίευμα:

Ο Αθλητικός Δικαστής αναμένεται να καλέσει σε απολογία τον 37χρονο εξτρέμ της Λαμίας, για τον προκλητικό και υβριστικό πανηγυρισμό του, μετά το γκολ που πέτυχε με τη Λάρισα.

Αυτό που προκαλεί ενδιαφέρον είναι ο πανηγυρισμός του Πίτι μετά την εκτέλεση του πέναλτι, καθώς ο 37χρονος εξτρέμ ήταν ιδιαίτερα προκλητικός μετά το γκολ της ισοφάρισης. Συγκεκριμένα, τα παρακάτω βίντεο «συλλαμβάνουν» τον εξτρέμ της Λαμίας να κάνει άσεμνη χειρονομία προς τους φίλους της Λάρισας. Όπως έχει συμβεί και σε αντίστοιχες περιπτώσεις τη φετινή σεζόν, ο Αθλητικός Δικαστής αναμένεται να καλέσει σε απολογία τον Πίτι για τον υβριστικό πανηγυρισμό του.

Εφόσον κληθεί σε απολογία ο μεσοεπιθετικός της Λαμίας τότε κινδυνεύει με τιμωρία, όπως συνέβη άλλωστε στις περιπτώσεις των Φορτούνη, Πασχαλάκη, Μάνταλου και Σισέ.

Θυμίζουμε ότι οι προαναφερθέντες είχαν κληθεί σε απολογία και μάλιστα είχαν τιμωρηθεί με ποινή αποκλεισμού για μια αγωνιστική για παρόμοιο λόγο. Ο Φορτούνης μάλιστα είχε ζητήσει συγνώμη για την συμπεριφορά του στο ματς με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, ενώ και ο Πασχαλάκης είχε απολογηθεί στους οπαδούς του ΟΦΗ για τα υβριστικά σχόλια στην αναμέτρηση των δύο ομάδων στο Ηράκλειο.

Όπως φαίνεται και στα βίντεο ο Πίτι πανηγυρίζει κάνοντας προκλητικές χειρονομίες, ενώ αν κληθεί αύριο από τον Αθλητικό Δικαστή και του επιβληθεί ποινή μιας αγωνιστικής, τότε δεν θα αγωνιστεί στη ρεβάνς του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button