Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Άρης: «Ματιές» σε Αρίας

Οι «κιτρινόμαυροι» προχωρούν τον μεταγραφικό τους σχεδιασμό και μία από τις περιπτώσεις που εξετάζονται είναι και αυτή του Σαντιάγκο Αρίας. #slgr #arisfc #SantiagoArias #slgrinterwetten #μεταγραφές

Οι «κιτρινόμαυροι» προχωρούν τον μεταγραφικό τους σχεδιασμό και μία από τις περιπτώσεις που εξετάζονται είναι και αυτή του Σαντιάγκο Αρίας.

Θόδωρος Καρυπίδης και Χερμάν Μπούργος βρίσκονται επί ισπανικού εδάφους, εκεί όπου θέτουν επί τάπητος τις μεταγραφικές κινήσεις του Άρη. Οι δύο άνδρες είχαν συνάντηση με τον τεχνικό διευθυντή της Ατλέτικο Μαδρίτης, Αντρέα Μπέρτα και συζήτησαν το ενδεχόμενο δανεισμού νεαρών παικτών από την ισπανική ομάδα.

Παράλληλα εξετάζονται διάφορα ονόματα (όπως των Ρικέλμε και Καμέγιο), και ανάμεσα σε αυτά είναι και του Σαντιάγκο Αρίας. Ο Κολομβιανός αγωνίζεται ως δεξιός μπακ, ανήκει στην Ατλέτικο Μαδρίτης, αλλά το περασμένο καλοκαίρι παραχωρήθηκε δανεικός στη Γρανάδα. Με την τελευταία κατέγραψε 12 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και δύο στο Κύπελλο, ενώ πέτυχε και ένα γκολ.

Το συμβόλαιό του με την Ατλέτικο ολοκληρώνεται του χρόνου, το καλοκαίρι. Έχει αγωνιστεί επίσης σε Σπόρτινγκ, Αϊντχόβεν, Λεβερκούζεν, ενώ είναι και διεθνής με την εθνική Κολομβίας, έχοντας 54 συμμετοχές. Οι «κιτρινόμαυροι» εξετάζουν το ενδεχόμενο για τον δανεισμό του 30χρονου παίκτη.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button