ΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Έμεινε ελεύθερος ο Σίντκλεϊ / «Άνοιξε ο δρόμος» για τη Λαμία! (vid)

Ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ Σίντκλεϊ Φερέιρα Περέιρα ο οποίος βρίσκεται όπως φαίνεται στο στόχαστρο του ΠΑΣ Λαμία, έμεινε ελεύθερος από τη Ντιναμό Κιέβου.

Ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ Σίντκλεϊ Φερέιρα Περέιρα ο οποίος βρίσκεται όπως φαίνεται στο στόχαστρο του ΠΑΣ Λαμία, έμεινε ελεύθερος από τη Ντιναμό Κιέβου.

Το όνομα του Σίντκλεϊ, του Βραζιλιάνου αριστερού μπακ, είναι το τελευταίο που έχει προκύψει στα μεταγραφικά ρεπορτάζ του ΠΑΣ Λαμία.

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που έχει αγωνιστεί ξανά στη SuperLeague φορώντας τη φανέλα του ΠΑΟΚ και όπως φαίνεται ο ΠΑΣ ενδιαφέρεται ενεργά για την απόκτησή του.

Ο Σίντκλεϊ, «έσπασε» μονομερώς το συμβόλαιό του με τη Ντιναμό έτσι ώστε να μπορεί να πάρει μεταγραφή και σε χώρες όπως η Ελλάδα όπου η μεταγραφική αγορά έχει «κλείσει» στις 11 Σεπτεμβρίου.

Η Λαμία κοιτάζει την περίπτωσή του και από τη στιγμή που έμεινε ελεύθερος ανοίγει ο δρόμος περισσότερο για τις δύο πλευρές. Το κασέ του είναι υψηλό, αλλά οι ημέρες περνάνε και το λογικό είναι να «ρίξει» τις απαιτήσεις του.

Διαβάστε την ανάρτησή του στο instagram που αποχαιρετά τη Ντιναμό Κιέβου:

Διαβάστε επίσης

Back to top button