ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Παπαϊωάννου: «Το πιθανότερο είναι να μην γίνει το Λαμία – ΠΑΟΚ»

Ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου ανέφερε σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις πως το πιθανότερο είναι να αναβληθεί το Λαμία - ΠΑΟΚ λόγω των καιρικών συνθηκών δεδομένου πως το χιόνι έχει σκεπάσει τα πάντα.

Ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου ανέφερε σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις πως το πιθανότερο είναι να αναβληθεί το Λαμία – ΠΑΟΚ λόγω των καιρικών συνθηκών δεδομένου πως το χιόνι έχει σκεπάσει τα πάντα.

Μιλώντας στο Metropolis Fm, ο ισχυρός άνδρας της Λαμίας τόνισε πως είναι σε άμεση επαφή και επικοινωνία με ΕΠΟ και ΠΑΟΚ δεδομένου πως το ματς Κυπέλλου είναι στον αέρα λόγω έντονης χιονόπτωσης.

Όπως τόνισε: «χειροτερεύει ο καιρός στη Λαμία και προτεραιότητα των δυο ομάδων είναι η σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών».

Μάλιστα, βάσει μια πρώτης εκτίμησης, ανέφερε πως το πιθανότερο είναι να αναβληθεί καθώς η κατάσταση είναι ιδιαίτερα δύσκολη ενώ αναμένεται να επιδεινωθεί τις επόμενες ώρες.

Γύρω στις 13:00 αναμένεται να γίνει εκ νέου σύσκεψη μεταξύ των ομάδων προκειμένου να παρθεί και η σχετική απόφαση, αν και όλα δείχνουν… αναβολή!

Διαβάστε επίσης

Back to top button