ΜπάσκετΤοπικά Σπορ

Πρώτο επίσημο παιχνίδι για τον Άρη Βελουχιώτη! (pics)

Ο Α.Σ Άρης Βελουχιώτης έπαιξε την Κυριακή 5/2 το πρώτο του επίσημο παιχνίδι στην Γ΄ΕΣΚΑΣΕ, έχοντας στο πλάι του αρκετούς φίλους της ομάδας που ακολούθησαν τον σύλλογο στην γειτονική Άμφισσα.

Ο Α.Σ Άρης Βελουχιώτης έπαιξε την Κυριακή 5/2 το πρώτο του επίσημο παιχνίδι στην Γ΄ΕΣΚΑΣΕ, έχοντας στο πλάι του αρκετούς φίλους της ομάδας που ακολούθησαν τον σύλλογο στην γειτονική Άμφισσα.

Με τον κόσμο του στο πλευρό του ο Α.Σ Άρης Βελουχιώτης έδωσε την Κυριακή 5/2 τον πρώτο του μπασκετικό αγώνα στην Γ΄ΕΣΚΑΣΕ αντιμετωπίζοντας την Γ. Ακαδ. Συν. Άμφισσας.

Μπορεί να μην κατάφερε να κερδίσει καθώς ηττήθηκε στις λεπτομέρειες με σκορ 53-51 όμως το πρώτο δείγμα της ομάδας ήταν αρκετά θετικό.

Επόμενο αγώνας το Σάββατο 11/2 στο Χαλκιοπούλειο στάδιο στο ντέρμπι της πόλης κόντρα στον Πρωτέα Λαμίας.

Η ανακοίνωση του Α.Σ Άρης Βελουχιώτης:

Κυριάκη 05/02/2023, ιστορική μέρα για την ομάδα μπάσκετ του Α.Σ. Άρης Βελουχιώτης, που έδωσε το πρώτο της παιχνίδι σαν επίσημο, πια, αθλητικό σωματείο!

Πρώτη αγωνιστική για εμάς και τα φιντάνια μας βρέθηκαν στην πόλη της Άμφισσας για να αντιμετωπίσουν την ακαδημία ΓΑΣ Άμφισσας στο κλειστό γυμναστήριο με τον χαρακτηριστικά καλό ηλεκτρονικό πίνακα βαθμών.

Μαζί τους βρέθηκαν και φίλοι της ομάδας για να στηρίξουν τον Άρη Βελουχιώτη και να φωνάξουν τα λιγοστά συνθήματα, για την ώρα, να σφίξουν τις επιδερμίδες τους από το κρύο και να διασκεδάσουν απολαμβάνοντας ένα αρκετά καλό παιχνίδι Γ’ ομίλου της Γ’ ΕΣΚΑΣΕ.

Ο ήχος της κόρνας της γραμματείας ακούστηκε, το τζάμπολ έγινε και το πρώτο παιχνίδι ξεκίνησε! Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 11-6 στο 10΄ του παιχνιδιού αλλά, προς έκπληξη όλων, η ομάδα μας πέρασε μπροστά στο ημίχρονο με 19-21. Με επιμέρους σκορ 19-13 στο 3ο δεκάλεπτο στο 30′, η ομάδα της Άμφισσας πέρασε μπροστά στο σκορ με 38-34.

Το τελευταίο δεκάλεπτο κρίθηκε από κάποιες άτυχες στιγμές οι οποίες έφεραν και το τελικό σκορ 53-51. Φτάσαμε κοντά στην νίκη, αλλά τελικά χάσαμε. Γεγονός ωστόσο, είναι ότι η ομάδα ρόλαρε. Παίρνοντας τα εύσημα από στέλεχος της αντίπαλης ομάδας, μόνο χαρούμενοι μπορούμε να είμαστε και κερδισμένοι σε εμπειρία.

So it begins που λένε και στην middle earth και ετοιμαζόμαστε για το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι με τον Πρωτέα Λαμίας στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης.

Ραντεβού λοιπόν το Σάββατο στις κερκίδες του Χαλκιοπούλειου!

Διαβάστε επίσης

Back to top button