ΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

“Τρέχουν” τα μεταγραφικά για τον ΠΑΣ Λαμία!

Δυο μεταγραφές αναμένεται να κάνει ακόμη ο ΠΑΣ Λαμία...

Έναν φορ και έναν τερματοφύλακα αναζητούσε η Λαμία. Όλα δείχνουν πως πρώτα θα γίνει η μεταγραφή του επιθετικού, αφού ο εκλεκτός βρέθηκε.

Στο τραπέζι έπεσαν πολλές περιπτώσεις. Κάποιες εξ αρχής ήταν εξαιρετικά δύσκολες. Δεν βοηθάει ούτε η βαθμολογική θέση των «κυανόλευκων» ούτε η ποιότητα του πρωταθλήματός μας. Ακόμη και ποδοσφαιριστές που τώρα έχουν φτάσει να μην έχουν επιλογές, δεν το συζητούσαν.

Ωστόσο, μετά από πολλές διαπραγματεύσεις υπάρχει φως στο τούνελ. Πολύ ψηλά στη λίστα πλέον βρίσκεται ο Τζέισον Μεντίνα. Οι επαφές με τον Κολομβιανό είναι σε εξέλιξη.

Στην πατρίδα του αποκάλυψαν ότι ο παίκτης είναι ελεύθερος. Μπορεί πρόσφατα να είχε συμφωνήσει με την Αλ Μαρκίγια από το Κατάρ, αλλά τελικά η μεταγραφή του εκεί δεν μπόρεσε να ολοκληρωθεί. Υπήρξε ένα απρόοπτο της τελευταίας στιγμής και με υπαιτιότητα του κλαμπ, ναυάγησε το deal. Δεν έλυσε το συμβόλαιό του ένας παίκτης που ήταν προγραμματισμένο να φύγει και έτσι κόλλησαν όλα.

Από την Κολομβία προέκυψε η φημολογία πως μετά το Κατάρ ο παίκτης βάζει πλώρη για Ελλάδα και σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime η ομάδα που τον προσέγγισε ήταν η Λαμία. Το θέμα, μάλιστα, έχει προχωρήσει πολύ.
Την ίδια ώρα οι Φθιώτες έχουν μπει στην τελική ευθεία και για το θέμα του τερματοφύλακα. Πρόθεσή τους είναι να αποκτηθεί παίκτης εκεί και το τοπίο θα ξεκαθαρίσει άμεσα. Από τις 2-3 περιπτώσεις που έπεσαν στο τραπέζι, εκείνη που αρέσει περισσότερο είναι ενός μη κοινοτικού.

Αυτό αποτελεί και το αγκάθι, αφού θέση υπάρχει μόνο για έναν. Εφόσον υπογράψει ο Μεντίνα, ίσως χρειαστεί να στραφούν σε άλλη λύση. Εκτός και εάν έστω και τώρα, υπάρξει αποχώρηση της τελευταίας στιγμής ξένου παίκτη.

Πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button