Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Βλέπει» Φράνκο Φεράρι ο Παναθηναϊκός!

Ο Αργεντινός πλάγιος αμυντικός του Βόλου, στο μικροσκόπιο του Γιοβάνοβιτς για δίδυμο με τον Χουάνκαρ στο αριστερό άκρο των μετόπισθεν. #slgr #Panathinaikos #μεταγραφή #Ferrari #ΝΠΣΒόλος

Ο Αργεντινός πλάγιος αμυντικός του Βόλου, στο μικροσκόπιο του Γιοβάνοβιτς για δίδυμο με τον Χουάνκαρ στο αριστερό άκρο των μετόπισθεν σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA. Ανοιχτό το σενάριο δανεισμού του Χατζηθεοδωρίδη!

Η περίπτωση του Φράνκο Φεράρι απασχολεί «ζεστά» τον Παναθηναϊκό! Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θέλει έναν αριστερό αμυντικό και ο 29χρονος άσος του Βόλου εξετάζεται σοβαρά απ’ τους «πράσινους» σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA.

Ο Σέρβος τεχνικός του Παναθηναϊκού, θέλει να πλαισιώσει τον Χουάνκαρ στην αριστερή πλευρά των μετόπισθεν. Φτιάχνοντας ένα ισχυρό και ανταγωνιστικό δίδυμο. Γι’ αυτό και το κλαμπ βγήκε στην αγορά για ποδοσφαιριστή στη συγκεκριμένη θέση.

Ο Φράνκο Φεράρι που έχει κάνει εξαιρετικές σεζόν στην Ελλάδα με τη φανέλα του Βόλου, προτάθηκε στο Τριφύλλι και αμέσως άρχισε να απασχολεί έντονα. Οι εξελίξεις αναμένεται να είναι άμεσες. Απόλυτα λογικό καθώς η μεταγραφική περίοδος μπαίνει στο τελευταίο της πενθήμερο ουσιαστικά, οπότε τα πάντα πρέπει να «τρέξουν».

Ο Αργεντινός βραχύσωμος άσος είναι 29 ετών και βρίσκεται στην Ελλάδα απ’ το 2019. Μετρά 69 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο, έχοντας 1 γκολ και 3 ασίστ. Το καλοκαίρι του 2020 απασχόλησε τον ΠΑΟΚ, χωρίς να προχωρήσει η μεταγραφή. Στην πατρίδα του έχει αγωνιστεί σε Ντεπορτίβο Σανταμαρίνα και Ατλέτικο Μίτρε, ομάδες Β κατηγορίας στη χώρα του ταγκό.

Για δανεικός ο Χατζηθεοδωρίδης

Αυτόματα υπάρχει σύνδεση της υπόθεσης Φεράρι, με την περίπτωση του Ηλία Χατζηθεοδωρίδη. Ο Έλληνας ακραίος θα υποχωρήσει στο rotation ως τρίτη επιλογή. Γι’ αυτό και το πιθανότερο σενάριο είναι να παραχωρηθεί δανεικός προκειμένου να πάρει παιχνίδια. Πρόσφατα επέκτεινε το συμβόλαιό του με τους «πράσινους» και γι’ αυτό θέλουν να τον δώσουν κάπου που θα μπορούν να παρακολουθούν εύκολα την εξέλιξή του.

Πάει για άλλες τρεις κινήσεις!

Η τελική ευθεία της μεταγραφικής περιόδου, θα είναι… καυτή για τον Παναθηναϊκό. Η ομάδα παλεύει την περίπτωση του Σεμπαστιάν Παλάσιος για να τον φέρει απ’ την Αργεντινή. Παράλληλα, αναζητείται ένας ακόμη εξτρέμ στην αγορά, αλλά και τερματοφύλακας που θα ισχυροποιήσει τους «πράσινους» κάτω απ’ τα δοκάρια ως δίδυμο με τον Σωκράτη Διούδη.

Αναφορά με το θέμα του σέντερ φορ, είναι σε άμεση συνάρτηση με το αν θα αποχωρήσει κάποιος απ’ τους υπάρχοντες. Κυρίως ο Φεντερίκο Μακέντα, ή ο Καρλίτος. Αν δεν υπάρξει παραχώρηση του Ιταλού ή του Ισπανού, πολύ δύσκολα θα γίνει κίνηση για φορ τουλάχιστον στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button