Ερασιτέχνης ΠΑΣ ΛαμίαΠοδόσφαιρο Σάλας

ΠΑΣ Λαμία Futsal: Ευχαρίστησε τους «Blue Roumels» για την συμπαράσταση!

Η ομάδα του ΠΑΣ Λαμία Futsal με ανακοίνωσή της ευχαρίστησε τους φιλάθλους της ομάδας «Blue Roumels» που έδωσαν το παρών στον χθεσινό αγώνα με τον Α.Ο Κατενάτσιο.

Η ομάδα του ΠΑΣ Λαμία Futsal με ανακοίνωσή της ευχαρίστησε τους φιλάθλους της ομάδας «Blue Roumels» που έδωσαν το παρών στον χθεσινό αγώνα με τον Α.Ο Κατενάτσιο.

Μάλιστα, εκτός από το «Blue Roumels», η διοίκηση του Ερασιτέχνης ΠΑΣ Λαμία, ευχαρίστησε και τους ανθρώπους του Α.Ο Κατενάτσιο για την φιλοξενία που τους ετοίμασαν.

Η ανακοίνωση:

Απρόσμενη εκτός έδρας ήττα με σκορ 7-6 γνώρισε η ομάδα μας από τον ουραγό μέχρι χθες Α.Ο. Κατενάτσιο – Νέα γενιά αθλητών.

Οι γηπεδούχου προηγήθηκαν νωρίς με τον Βιτζηλαίο (2΄), ήρθε όμως η απάντηση από τον Βαρυπάτη ο οποίος με 3 απανωτά τέρματα (7΄, 8΄, 9΄), έδωσε προβάδισμα 2 γκολ στην ομάδα μας η οποία βρέθηκε στο ημίχρονο να προηγείται με 4-3 αφού σκόραραν Γκουρνέλος (13΄) και Καραθανάσης (16΄) για τους γηπεδούχους και ο Καυκιάς (20΄ ), έχοντας χάσει όμως οι παίκτες μας πληθώρα ευκαιριών για να διευρύνουν το σκορ.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Σχουλής (21΄) ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 5-3. Κι ενώ διαφαινόταν από την εξέλιξη του αγώνα ότι θα προσθέταμε άλλη μια νίκη στο ενεργητικό μας χάρη σε 2 αυτογκολ των Μαρκάι (32΄) και Λέρη (36΄) και σε τέρματα των Γκουρνέλου (37΄) και Βιτζηλαίου (39΄) οι γηπεδούχοι έφτασαν λίγο πριν τη λήξη του αγώνα να προηγούνται με 7-5 και το μόνο που καταφέραμε ήταν να μειώσουμε στο τέλος με τον Βαρυπάτη (40΄) κι έτσι να διαμορφωθεί το τελικό 7-6 εις βάρος μας.

Ήταν μια διδακτική ήττα για τος παίκτες του Κώστα Τσαπραζλή γιατί έχασαν μέσα από τα χέρια τους μια διαφαινόμενη νίκη η οποία θα του ανέβαζε πιο ψηλά στη βαθμολογία.

Α.Ο. Κατενάτσιο (Πολίτης): Γαρδίκης, Καραθανάσης, Βιτζηλαίος, Χριστόπουλος, Ρίσβας. Αγωνίστηκαν και οι Παπουλίδης Κεσόπουλος, Αναστασάκης, Γκουρνέλος Γιαννόπουλος και Τράικος.

Π.Α.Σ. ΛΑΜΙΑ (Τσαπραζλής): Γιολδάσης, Τσιάρας, Βαρυπάτης Αντ., Καυκιάς, Σχουλής Αγωνίστηκαν και οι Μαρκάι, Σοροπάνης, Νικολάου και Λέρης.

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία των κων Χριστοδουλή και Σύρρου. Χρονομέτρης ο κ. Λάμπρος Π..

Το Δ.Σ της ομάδας μας εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες για τη φιλοξενία στους ανθρώπους του γηπεδούχου σωματείου αλλά και στους υπεύθυνους του γηπέδου της Καισαριανής, ενώ ευχαριστεί για τη συμπαράσταση και τα μέλη των BLUE ROUMELS ATHENS FANS τα οποία παρευρέθηκαν στο γήπεδο.

Διαβάστε επίσης

Back to top button