ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

SuperLeague 1: Τέσσερις πρεμιέρες…αγνοεί τη νίκη ο ΠΑΣ Λαμία (pics+vids)

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά ο ΠΑΣ Λαμία βρίσκεται στη SuperLeague 1...

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά ο ΠΑΣ Λαμία βρίσκεται στη SuperLeague 1…

Πριν από λίγες ώρες και πιο συγκεκριμένα την Παρασκευή 11/9, η ομάδα του Γιώργου Πετράκη έκανε πρεμιέρα κόντρα στον Άρη και το τελικό αποτέλεσμα ήταν τελικά μία «βαριά» ήττα με 3-1 σκορ.

Αυτός ο αγώνας ήταν η 4η πρεμιέρα της ομάδας από τη Φθιώτιδα στην ανώτερη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου και δυστυχώς για 4η φορά έμεινε μακριά απο τη νίκη!

Αλλά ας τα πάρουμε από την αρχή…

Σεζόν 2017-2018

Η Λαμία ταξιδέψει στην Ξάνθη, στην παρθενική της συμμετοχή στην SuperLeague παίζοντας κόντρα σε μία ομάδα που γνωρίζει όσο κανείς άλλος την κατηγορία!

Παρόλο αυτά, τα παιδιά του Μπάμπη του Τεννέ φεύγουν με έναν πολύτιμο βαθμό από την ακριτική πόλη καθώς το τελικό σκορ ήταν το 0-0.

Σε εκείνο το πρωτάθλημα ο ΠΑΣ Λαμία είχε τερματίσει στην 13η θέση με 30 βαθμούς.

 

Σεζόν 2018-2019

Μία ακόμη πρεμιέρα για τη Λαμία, τη σεζόν 2018-2019. Άλλη ομάδα, πιο δυνατή, πιο ποιοτική αλλά το αποτέλεσμα «μαύρο και άραχνο».

Αντίπαλος, ο Άρης ο οποίος μόλις είχε ανέβει κατηγορία. Τελικό σκορ 0-3, άνετα για την ομάδα της Θεσσαλονίκης με τον Διαμαντόπουλο όπως προχθες έτσι και τότε να δίνει ρεσιτάλ διαιτησίας!

Παρόλο αυτά, σε εκείνο το πρωτάθλημα η Λαμία έκανε την καλύτερη πορεία της έως τώρα καθώς τερμάτισε στην 7η θέση του πρωταθλήματος έχοντας 37 βαθμούς και αναδείχθηκε η καλύτερη επαρχιακή ομάδα της SuperLeague.

 

Σεζόν 2019-2020

Έπρεπε να φτάσουμε στην πρεμιέρα της Λαμίας στη SuperLeague, όχι για να την δούμε να κερδίζει αλλά για να την δούμε να σκοράρει!

Τη σεζόν 2019-2020 λοιπόν, η ομάδα της Λαμίας υποδέχεται στο ΔΑΚ Λαμίας τον Παναθηναϊκό σε μία αρκετά δύσκολη και παράξενη στιγμή, καθώς ο Μάκης Χάβος της περσινής 7ης θέσης έχει αποχωρήσει και έχει έρθει ο Σωτήρης Αντωνίου.

Τελικό σκορ 1-1 με τον Ρόμανιτς να σκοράρει, αλλά ούτε τώρα κέρδισε η ομάδα της Φθιώτιδας. Η θέση που κατέλαβε ο σύλλογος στο πρωτάθλημα ήταν η 10η μετά και τα play out.

 

Σεζόν 2020-2021

Φτάσαμε στην πρεμιέρα της Παρασκευής που μας πέρασε. Η Λαμία και πάλι σκόραρε, για δεύτερη συνεχόμενη πρεμιέρα όμως ούτε τώρα κατάφερε να σκοράρει.

Τελικό σκορ 3-1 και δυστυχώς δεν ξεκίνησε με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις η ομάδα του Πετράκη, κυρίως για την εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου.

Παρόλο αυτά, ας ελπίσουμε πως η χρονιά θα έχει την ίδια κατάληξη με την σεζόν που ξεκίνησε και πάλι με τριάρα από τον Άρη.

Διαβάστε επίσης

Back to top button