Β΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Παράπονα από τον ΑΣ Λιανοκλαδίου για τη διαιτησία με τον Εθνικό!

Ο ΑΣ Λιανοκλαδίου και ο Εθνικός Κομποτάδων έμειναν στο 1-1 με τους φιλοξενούμενους να έχουν παράπονα από την διαιτητική τριάδα. #ΕΠΣΦθιώτιδας #Β_Φθιώτιδας #ΑΣΛίανοκλαδίου #ΕθνικόςΚομποτάδων

Ο ΑΣ Λιανοκλαδίου και ο Εθνικός Κομποτάδων έμειναν στο 1-1 με τους φιλοξενούμενους να έχουν παράπονα από την διαιτητική τριάδα. #ΕΠΣΦθιώτιδας #Β_Φθιώτιδας #ΑΣΛίανοκλαδίου #ΕθνικόςΚομποτάδων

Στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Β΄Φθιώτιδας ο Εθνικός Κομποτάδων υποδέχθηκε στο γήπεδό του τον ΑΣ Λιανοκλαδίου με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1, σκορ το οποίο διαμορφώθηκε στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο Εθνικός κατάφερε στο 60΄να μπει μπροστά στο σκορ με γκολ-πέναλτι του Καραμπότση Δ., για να έρθει η απάντηση του Λιανοκλαδίου δέκα λεπτά με τον Στ. Γιαννόπουλο να βρίσκει δίχτυα για το τελικό 1-1.

Μετά το τέλος του ματς και με ανακοίνωσή του στο facebook, ο ΑΣ Λιανοκλαδίου εξέφρασε τις έντονες διαμαρτυρίες του για την διαιτησία του αγώνα, ζητώντας να παίζονται τα παιχνίδια στο 50-50!

Διαβάστε την ανακοίνωση:

Ισόπαλο το αποτέλεσμα για την ομάδα μας σήμερα στο γήπεδο των Κομποταδων απέναντι στην τοπική ομάδα με σκόρ 1-1.

Σκόρερ της ομάδας μας ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Εξαιρώντας τα πρώτα 20 λεπτά που η ομάδα μας δεν μπήκε καλά στο ματς, κατάφερε να ισορροπήσει το παιχνίδι όντας καλύτερη στη συνέχεια, αντιδρώντας καλά ακόμα και όταν έμεινε πίσω στο σκορ. Δυστυχώς ομως οι αρκετές ευκαιρίες μας δεν βρήκαν στόχο.

Δεν πειράζει αυτά έχει το ποδόσφαιρο.

Συγχαρητήρια στους παίχτες μας για την προσπάθεια. Συνεχίζουμε

Υ. Γ. Θα θέλαμε να εκφράσουμε τα φρικτά παράπονά μας για την σημερινή διαιτησία πιστεύοντας απλά σε μια κακή μέρα του διαιτητή και όχι ότι κρύβεται κάτι άλλο μεμπτό πίσω απ διαιτητική αντιμετώπιση που είχαμε.
Εκφράζουμε επίσης την αμέριστη εμπιστοσύνη μας στην τοπική ΚΕΔ,ευελπιστώντας στην καλύτερη αντιμετώπιση της ομάδας μας στα επόμενα παιχνίδια ζητώντας απλά το 50-50 ( με τα ανθρώπινα λάθη τους φυσικά,δεν είναι ρομπότ).Τονίζουμε όμως ότι δεν θ ανεχτούμε ξανά τέτοια διαιτητική συμπεριφορά απέναντι στην ομάδα μας.

Διαβάστε επίσης

Back to top button