Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

«Χατ τρικ» του Λεβαντόφσκι… και «τέζα» η Σάλκε!(vid)

Με χατ τρικ του Πολωνού, η Μπάγερν πέρασε με 3-0 από την έδρα της Σάλκε κι έκανε σεφτέ στις νίκες στη φετινή Bundesliga.

Με χατ τρικ του Πολωνού, η Μπάγερν πέρασε με 3-0 από την έδρα της Σάλκε κι έκανε σεφτέ στις νίκες στη φετινή Bundesliga.

BUNDESLIGA-2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΣΑΛΚΕ-ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ: 0-3

Γήπεδο: Βέλτινς Αρίνα

Η Μπάγερν Μονάχου με οδηγό τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, κέρδισε με 3-0 στην έδρα της Σάλκε κι έκανε σεφτέ στις νίκες στο φετινό πρωτάθλημα.

Στο 17ο λεπτό μετά από κόρνερ ο Λεβαντόφσκι πλάσαρε από το πέναλτι αλλά ο Νίμπελ απέκρουσε και στο 19’ ο Πολωνός άνοιξε το σκορ για την Μπάγερν με πέναλτι.

Στο 31’ το σουτ του Μίλερ σταμάτησε στο πλαϊνό δίχτυ του Νίμπελ και στο 50’ ο Λεβαντόφσκι με απίθανη εκτέλεση φάουλ έκανε το 0-2.

Στο 56’ ο Παβάρ έκοψε σωτήρια το σουτ του ΜακΚένι και στην επαναφορά ο Ναστάσιτς απείλησε με κεφαλιά αλλά είδε την μπάλα να φεύγει λίγο έξω.

Και στο 75ο λεπτό, ο Κομάν έκανε το γύρισμα από δεξιά, ο Λεβαντόφσκι με φοβερή κίνηση, άδειασε τον Σανέ και με πλασέ έγραψε το 3-0.

ΣΑΛΚΕ: Νίμπελ, Οτσίπκα, Ναστάσιτς, Καλιγκιούρι, Κένι, Σταμπουλί, Ομάρ Μασκαρέλ (59’ Σανέ), Μπουργκστάλερ, Αρίτ (85’ Μερτσάν), ΜακΚένι, Ραμάν (51’ Κουτουτσού)

ΜΠΑΓΕΡΝ: Νόιερ, Αλάμπα, Παβάρ, Ερναντές (77’ Χάβι Μαρτίνεθ), Κίμιχ, Ζίλε, Μίλερ (57’ Κοουτίνιο), Τολισό, Γκνάμπρι (57’ Πέρισιτς), Κομάν, Λεβαντόφσκι

Διαβάστε επίσης

Back to top button