Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

SuperLeague 1: Ολοκληρώνεται η 20η αγωνιστική

Δείτε ποιες αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της 20ης αγωνιστικής.

Απόλλων Σμύρνης – Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός και ΟΦΗ-ΑΕΚ είναι οι αναμετρήσεις που ξεχωρίζουν από το σημερινό πρόγραμμα της 20ης αγωνιστικής. ΠΑΣ Γιάννινα – Ατρόμητος το άλλο ματς της ημέρας.

Με τέσσερις αναμετρήσεις ολοκληρώνεται την Κυριακή (31/1) η 20η αγωνιστική της Super League Interwetten.

Στις 19:30 στη Ριζούπολη ο Απόλλων Σμύρνης υποδέχεται τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας Ολυμπιακό. Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου, η οποία στα δύο τελευταία παιχνίδια με Άρη και Λαμία έχει ισάρριθμες ήττες, θα αγωνιστεί κόντρα στους «ερυθρόλευκους» με ουκ ολίγα αγωνιστικά προβλήματα. Πιο συγκεκριμένα ο έμπειρος τεχνικός, δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των τιμωρημένων Φερνάντεθ, Λισγάρα, Φατιόν, αλλά και τους τραυματίες Κάλισιρ, Τσιλούλη, οι οποίοι μπήκαν στην αποστολή αλλά αποτελεί ερωτηματικό το εάν θα αγωνιστούν. Από την πλευρά της, η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς, η οποία προέρχεται από τη νίκη της στο ντέρμπι με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ θέλει να επεκτείνει το νικηφόρο της σερί και παράλληλα να μεγαλώσει την διαφορά που έχει από την δεύτερη θέση. Εκτός πλάνων του Πορτογάλου κόουτς έμεινε ο Ραφίνια, εν αντιθέσει με τους Ντρέγκερ και Βαλμπουενά, οι οποίοι συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή.

Νωρίτερα και για την ακρίβεια στις 15:00 στην αναμέτρηση που ανοίγει το πρόγραμμα, στο Ηράκλειο ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει την ΑΕΚ. Το συγκρότημα του Γιώργου Σίμου, το οποίο θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, έπειτα από τις τρεις ήττες των τελευταίων αγωνιστικών, θα αγωνιστεί κόντρα στην Ένωση χωρίς τους τραυματίες Γιάννου, Μαρινάκη, Ναμπί, Σακόρ και Βαζ, ενώ μεταξύ άλλων τρία μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος των «ασπρόμαυρων» προσβλήθηκαν από κορωνοϊό. Αντίθετα στην διάθεση του προπονητή τους τέθηκαν ο νεοαποκτηθείς Καστάνιος, αλλά και ο Σόουζα… Όσον αφορά την ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ, που αναζητά επιστροφή στις νίκες μετά την εντός έδρας ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα, θα αγωνιστεί απέναντι στους Κρητικούς χωρίς τους τραυματίες Τσιγκρίνσκι, Μάνταλο, Τσιντώτα, Κρίστιτσιτς, Μιτάι, αλλά και τους Ινσούα, Λιβάγια…

Στις 17:15 στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ τίθεται αντιμέτωπος με τον Παναιτωλικό. Ο «Δικέφαλος του Βορρά», μετά την ήττα του στο Καραϊσκάκη από τον Ολυμπιακό έχει σαν στόχο του την έβδομη εντός έδρας νίκη του… Ο Πάμπλο Γκαρσία δεν θα έχει στην διάθεση του για τον αγώνα με τα «καναρίνια», τον Κρέσπο που δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του, τον Μιχάι που βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας και της αποκατάστασης, αλλά και τον νεοαποκτηθέντα Καγκάβα… Από την πλευρά της η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα η οποία επιζητά βαθμούς, στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στην κατηγορία, θα αγωνιστεί κόντρα στους Θεσσαλονικείς χωρίς τους τραυματίες Ματσόλα και Καρασαλίδη. Στον αντίποδα στην διάθεση του προπονητή του τέθηκε ο Μεντίνα.

Τέλος στο άλλο παιχνίδι που γίνεται την ίδια ώρα στα Γιάννενα, ο ΠΑΣ υποδέχεται τον Ατρόμητο. Οι «κυανόλευκοι» του Αργύρη Γιαννίκη θέλουν να δώσουν αξία στην εκτός έδρας νίκη που πέτυχαν απέναντι στην ΑΕΚ, με τον στόχο τους να μην είναι άλλος από το δεύτερο εντός έδρας τρίποντο. Ο τεχνικός των Ηπειρωτών, δεν θα έχει στην διάθεση του για το ματς απέναντι στο συγκρότημα των δυτικών προαστίων τους τιμωρημένους Χουτεσιώτη, Πίρσμαν, αλλά και τους Ντομίνγκεθ, Εραμούσπε… Από την πλευρά της, η ομάδα του Περιστερίου θέλει το τρίποντο, προκειμένου να σκαρφαλώσει στην έκτη θέση της βαθμολογίας. Εκτός πλάνων του Νταμίρ Κάναντι έχει τεθεί ο τιμωρημένος Μουνίθ, καθώς επίσης και οι Γιαννιώτης, Χριστοδουλόπουλος, Μανούσος.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

19:30 Απόλλων Σμύρνης – Ολυμπιακός (Novaports 1)

15:00 ΟΦΗ -ΑΕΚ (Novaports 1)

17:15 ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός (Novaports 2)

17:15 ΠΑΣ Γιάννινα – Ατρόμητος (Novasports 3)

Διαβάστε επίσης

Back to top button