Νέα από Ελλάδα

“Δέθηκα με την ομάδα και την πόλη”

Ο Μάκης Χάβος δεν είναι πια προπονητής του Παναιτωλικού ωστόσο διατηρεί τις καλύτερες αναμνήσεις από τη θητεία του στον πάγκο των Αγρινιωτών.

Ο Έλληνας τεχνικός χώρισε τους δρόμους του με τον Παναιτωλικό αλλά παρόλα αυτά δεν ξεχνάει την καλή συνεργασία που είχε με τη διοίκηση αλλά και τον κόσμο της ομάδας.

Σε δηλώσεις του που φιλοξενούνται στο επίσημο σάιτ του συλλόγου ο κ. Χάβος εύχεται καλή συνέχεια στον Παναιτωλικό, ευχαριστεί τον πρόεδρο, τους ποδοσφαιριστές  αλλά και όσους στάθηκαν δίπλα του ενώ παράλληλα αναφέρεται στο δέσιμο που νιώθει τόσο για την ομάδα όσο και για την πόλη του Αγρινίου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μάκη Χάβου στο σάιτ του Παναιτωλικού:  

«Μετά τη λήξη της συνεργασίας μου με τον Παναιτωλικό θέλω να ευχαριστήσω τον ιδιοκτήτη κ. Κωστούλα, τον πρόεδρο κ. Μπελεβώνη, τα μέλη της διοίκησης, τα στελέχη και το προσωπικό της ΠΑΕ, τους συνεργάτες μου και τους ποδοσφαιριστές, για τη συνεργασία που είχαμε. Ευχαριστώ τους φιλάθλους, οργανωμένους ή μη που ήταν πάντα δίπλα μου. Εύχομαι στο καινούριο τεχνικό τιμ κάθε επιτυχία. Δέθηκα με την ομάδα και την πόλη, την αγάπησα και εισέπραξα την αγάπη όλων. Εύχομαι στον Παναιτωλικό τα καλύτερα και να πετύχει τους στόχους του. Σας ευχαριστώ και πάλι όλους».

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button