Β΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

Πήρε τη νίκη ο Εθνικός στο ντέρμπι με τη Δίβρη! (φωτορεπορτάζ)

Στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Β΄Φθιώτιδας και για τον 2ο όμιλο της κατηγορίας, ο Εθνικός Κομποτάδων υποδέχθηκε στο γήπεδό του την Α.Ε Δίβρης στο σημαντικότερο παιχνίδι της αγωνιστικής.

Στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Β΄Φθιώτιδας και για τον 2ο όμιλο της κατηγορίας, ο Εθνικός Κομποτάδων υποδέχθηκε στο γήπεδό του την Α.Ε Δίβρης στο σημαντικότερο παιχνίδι της αγωνιστικής.

‘Ενα γκολ του Καραδήμου στο 67΄έφτανε για τον Εθνικό να πάρει τη νίκη με σκορ 1-0 απέναντι στη Δίβρη και να πανηγυρίσει το σημαντικό τρίποντο ενόψει της συνέχειας.

Ακολουθεί ρεπορτάζ από τον Θεόφιλο Φάκο:

Κατά το πρώτο ημίχρονο, ο αγώνας ήταν σχετικά ισορροπημένος, με μία μικρή υπεροχή των γηπεδούχων χωρίς κάποια ιδιαίτερα επικίνδυνη φάση. Κυρίαρχο στοιχείο ήταν το άγχος και τα νεύρα.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, οι γηπεδούχοι σιγά – σιγά απέβαλλαν το άγχος και ανέβασαν την απόδοσή τους, ενώ αντίθετα οι φιλοξενούμενοι γίνονταν όλο και πιο νευρικοί.

Το παιχνίδι άρχισε να σκληραίνει και αποτέλεσμα των δυνατών μαρκαρισμάτων ήταν τρεις αναγκαστικές αλλαγές για την ομάδα των γηπεδούχων, μία για τους φιλοξενούμενους και αρκετές παρατηρήσεις και κίτρινες κάρτες από τον διαιτητή.

Όσο κυλούσε ο χρόνος, γινόταν όλο και πιο αισθητό ότι αν κάποια ομάδα έφευγε νικήτρια από τον αγώνα, αυτή θα ήταν η ομάδα του Εθνικού. Αυτό έγινε πράξη στο 67΄ με εκτελεστή τον Καραδήμο, που λίγο πριν είχε περάσει στον αγωνιστικό χώρο στη θέση του τραυματισθέντα σέντερ φορ και πρώτου σκόρερ των γηπεδούχων Σκαρή.

Κι ενώ λίγο νωρίτερα είχε αντικατασταθεί αναγκαστικά λόγω τραυματισμού ο Παπαθέος και στη συνέχεια ο αειθαλής Καλύβας, τραυματίζεται και ο τερματοφύλακας Γκερπενής, με αποτέλεσμα η ομάδα του Εθνικού να συνεχίσει με 10 παίκτες, καθώς δεν είχε δικαίωμα άλλης αλλαγής.

Παρά τα πλήγματα αυτά όμως και ενώ ήδη ήταν αισθητή η απουσία του Κίτσιου (τον οποίο αδικήσαμε στο προηγούμενο αγώνα, χρεώνοντας κατά λάθος στον Καριώτη το γκολ που αυτός πέτυχε), η Δίβρη δεν κατάφερε να πάρει κάποιο βαθμό.

Η διαιτησία ήταν εξαιρετική και ειδικά ο διαιτητής κατάφερε με την στάση του να τελειώσει αίσια ένας αγώνας, για τον οποίο υπήρχαν οι προϋποθέσεις να εκτροχειαστεί.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Διαβάστε επίσης

Back to top button