FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Σκόραρε ο Άστσεριτς!(pics)

Μπορεί να ήταν φιλικό παιχνίδι, μπορεί να ήταν απέναντι στην Κ20 αλλά τα γκολ που πέτυχε ο Νίκολα Άστσεριτς ίσως αποτελούν μία καλή αρχή για τον ίδιο στον ΠΑΣ Λαμία.

Ο ΠΑΣ Λαμία σήμερα Μεγάλη Τετάρτη, έδωσε φιλικό παιχνίδι με την Κ20 του συλλόγου, όπου και κέρδισε με 5-1 σκορ.

Οι αλλαγές πολλές στην ενδεκάδα του ΠΑΣ, μιας και έμειναν εκτός αρκετοί ποδοσφαιριστές, όπως οι Ανέστης Αναστασιάδης, Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος, Αλέξανδρος Καραγιάννης, Ιορδάνης Παπαργυρίου, Νίκος Παπαδόπουλος, Νίκος Τσούκαλος, Μάρκ Ασίγκμπα, Νίκος Αναστασόπουλος, Εβγκέν Μπούτνικ, ο Ντέιβιντ Άντρονικ καθώς και ο Πίτι.

Εκτός από τις πολλές αλλαγές όμως, ο Μπάμπης Τεννές έβγαλε και πολλά συμπεράσματα μιας και έβαλε ποδοσφαιριστές που δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής φέτος. Ένας από αυτούς ήταν και ο Νίκολα Άστσεριτς.

Ο Σέρβος έπαιξε 90 λεπτά σήμερα, έβαλε δύο γκολ ενώ ήταν ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές της ανδρικής ομάδας. Ο Άστσεριτς, πέτυχε έστω και σε φιλικό παιχνίδι τα πρώτα του γκολ με την «κυανόλευκη» φανέλα και έδειξε ότι εκτός από καλός κεφαλοσφαιριστής, είναι και ικανός και μετά πόδια.

Το πρώτο του γκολ, το πέτυχε με ωραίο φαλτσαριστό πλασέ μέσα από την μεγάλη περιοχή της Κ20, ενώ το δεύτερο κερδίζοντας κατακράτος τους αντιπάλους του στον αέρα. Η σημερινή του εμφάνιση μόνο ενθαρρυντική μπορεί να αποδειχθεί και ίσως στα εναπομείναντα παιχνίδια να βοηθήσει στη λύση του προβλήματος της ομάδας στο σκοράρισμα.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button