Τοπικές Ειδήσεις

2 νεκροί από την Φθιώτιδα στην Εθνική τραγωδία των Τεμπών! Πληροφορίες για 2 ακόμη – τι συμβαίνει με όσους επιβιβάστηκαν από Λειανοκλάδι

Η πολύνεκρη τραγωδία των Τεμπών σκέπασε και την περιοχή μας!

Η πολύνεκρη τραγωδία των Τεμπών σκέπασε και την περιοχή μας!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από το ρεπορτάζ υπάρχουν 2 νεκροί από το Νομό Φθιώτιδας οι οποίοι ήταν συνοδοί ενώ οι πληροφορίες του lamianow.gr αναφέρουν πως υπάρχουν δύο ακόμη άτομα από την περιοχή μας που έχασαν την ζωή τους, κάτι το οποίο, ωστόσο δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες όσοι επιβιβάστηκαν από το Λειανοκλάδι που κατά τις αρχικές πληροφορίες ήταν περίπου 25 άτομα, ανέβηκαν στο βαγόνι 5 όπου υπήρχαν μόνο τραυματίες.

Στους 36 ανέρχονται πλέον σύμφωνα με την τελευταία επίσημη ενημέρωση της Πυροσβεστικής στις 09:35 οι νεκροί από τη φονική σύγκρουση επιβατικής με εμπορική αμαξοστοιχία έξω από τη Λάρισα.

Όπως εξήγησε ο εκπρόσωπος τύπου της Πυροσβεστικής η επιχείρηση έρευνας και απεγκλωβισμού επικεντρώνεται στα τρία πρώτα βαγόνια της επιβατικής αμαξοστοιχίας.

Οι επιχειρήσεις έρευνας για απεγκλωβισμό επιβατών είναι σε πλήρη εξέλιξη από διασώστες αλλά και εθελοντές που έχουν σπεύσει στο σημείο και ψάχνουν κάθε σπιθαμή. Η έρευνα στο πρώτο και το δεύτερο βαγόνι συνεχίζεται.

Επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες, η πυροσβεστική νωρίτερα είχε ανακοινώσει από τις 6:20 τα ξημερώματα ότι υπήρχαν 32 νεκροί και 66 τραυματίες, ενώ υπήρχαν και εγκλωβισμένοι επιβάτες της αμαξοστοιχίας, η οποία λίγο μετά τις 23:00 το βράδυ της Τρίτης συγκρούστηκε με εμπορικό τρένο, λίγο έξω από τη Λάρισα.

Σε νέα ενημέρωση στις 07:30 έδωσε τηλέφωνα επικοινωνίας για συγγενείς επιβατών των τρένων που συγκρούστηκαν το βράδυ της Τρίτης στη Λάρισα.

πηγή: LamiaNow.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button