Α΄ ΦθιώτιδαςΒ΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

Στα πέναλτι κρίθηκε ο σχολικός αγώνας ανάμεσα στο 2ο ΓΕΛ Λαμίας και στο 1ο ΕΠΑΛ! (φωτογραφίες)

Στο πλαίσιο των σχολικών αγώνων ποδοσφαίρου, το 2ο ΓΕΛ Λαμίας επικράτησε στη διαδικασία των πέναλτι επί του 1ου ΕΠΑΛ Λαμίας, πανηγυρίζοντας έτσι την πρόκριση στην επόμενη φάση. Το σκορ του αγώνα στην κανονική διάρκεια ήταν το 2-2.

Στο πλαίσιο των σχολικών αγώνων ποδοσφαίρου, το 2ο ΓΕΛ Λαμίας επικράτησε στη διαδικασία των πέναλτι επί του 1ου ΕΠΑΛ Λαμίας, πανηγυρίζοντας έτσι την πρόκριση στην επόμενη φάση. Το σκορ του αγώνα στην κανονική διάρκεια ήταν το 2-2.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟΦΙΛΟ ΦΑΚΟ:

Στη συνέχεια των σχολικών αγώνων έτους 2022-2023, διεξάχθηκε χθες Τρίτη 28 Φεβ 2023 και ώρα 10:30 πμ στο γήπεδο Καλυβίων ο αγώνας ποδοσφαίρου μεταξύ των ομάδων του 2ου ΓΕΛ Λαμίας και του 1ου ΕΠΑΛ Λαμίας.

Ο αγώνας είχε πολύ πάθος, τόσο εντός του αγωνιστικού χώρου, όσο και στο χώρο των θεατών.

Στο 21΄ ο Κιρμιτζής άνοιξε το σκορ του αγώνα υπέρ της ομάδας του ΕΠΑΛ.

Στο 26΄ ο Τσάτσος ισοφάρισε για την ομάδα του ΓΕΛ.

Τρία λεπτά πριν τη συμπλήρωση του 35λέπτου και την ανάπαυλα, πάλι ο Κιρμιτζής έβαλε την ομάδα του μπροστά στο σκορ.

Αμέσως μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, υπήρξαν δύο φάσεις που προκάλεσαν τις διαμαρτυρίες των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων και προφανώς επηρέασαν την εξέλιξη του αγώνα. Στη μεν μία το ΓΕΛ πέτυχε γκολ το οποίο ακυρώθηκε ως οφσάιντ, στη δε άλλη ο τερματοφύλακας του ΕΠΑΛ, βγαίνοντας έξω από την μεγάλη περιοχή, έπεσε και μπλοκάρισε τη μπάλα μπροστά από επιτιθέμενο παίκτη του ΓΕΛ, με αποτέλεσμα να δεχθεί την κόκκινη κάρτα και να αφήσει την ομάδα του να συνεχίσει με δέκα παίκτες.

Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στο 45’, ο Τσάτσος πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, πραγματοποιώντας το 2-2, το οποίο έμελλε να είναι και το τελικό σκορ της κανονικής διάρκειας του αγώνα.

Στη συνέχεια και σύμφωνα με τον ισχύοντα κανονισμό οι ομάδες οδηγήθηκαν στη διαδικασία των πέναλτι, μέσα από την οποία αναδείχθηκε νικήτρια η ομάδα του ΓΕΛ, καθώς και οι πέντε παίκτες που επιλέχθηκαν να εκτελέσουν τα πέναλτι κατάφεραν να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα και παράλληλα ο τερματοφύλακας Αντωνόπουλος κατάφερε να αποκρούσει τη μία εκτέλεση του ΕΠΑΛ.

Τον τίτλο του MVP του αγώνα, μάλλον θα πρέπει να τον μοιρασθούν ο σκόρερ και ο τερματοφύλακας του 2ου ΓΕΛ. Ο μεν πρώτος για την επιτυχία των δύο γκολ, αλλά και για την απόδοσή του με την οποία κάλυψε την υστέρηση άλλων συμπαικτών του που αποτελούν ατού της ομάδας και βρέθηκαν σε κακή ημέρα. Ο δε δεύτερος για τη απόκρουση του πέναλτι, αλλά και τις σωτήριες επεμβάσεις του κατά την κανονική διάρκεια του αγώνα.

Πολύ καλή επίδοση είχαν επίσης για μεν την ομάδα του ΓΕΛ ο Αυλακιώτης, για δε την ομάδα του ΕΠΑΛ ο Γεμενής Α.

Η νικήτρια ομάδα του 2ου ΓΕΛ Λαμίας θα διεκδικήσει την ερχόμενη εβδομάδα την ανάδειξή της ως πρωταθλήτριας Φθιώτιδος και την συμμετοχή της στην επόμενη φάση του Σχολικού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Ελλάδας – Κύπρου, αγωνιζόμενη με τη νικήτρια του αγώνα που θα διεξαχθεί μεταξύ των ομάδων 3ου ΓΕΛ Λαμίας και του ΓΕΛ Καμένων Βούρλων, το οποίο κέρδισε χθες το ΕΠΑΛ Αταλάντης με 4-2 σκορ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ:

Διαβάστε επίσης

Back to top button