Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

ΑΟ Υπάτου: «Προσευχόμαστε για τον Ιορδάνη Αδαμάκη, βρίσκεται στους αγνοούμενους των Τεμπών»

Ο 22χρονος επιθετικός του ΑΟ Υπάτου, Ιορδάνης Αδαμάκης είναι ο ποδοσφαιριστής της Γ' Εθνικής που αγνοείται στα συντρίμμια της τραγωδίας στα Τέμπη, όπως αποκάλυψε η ομάδα του.

Ο 22χρονος επιθετικός του ΑΟ Υπάτου, Ιορδάνης Αδαμάκης είναι ο ποδοσφαιριστής της Γ’ Εθνικής που αγνοείται στα συντρίμμια της τραγωδίας στα Τέμπη, όπως αποκάλυψε η ομάδα του.

Από χθες είχε γίνει γνωστό ότι ανάμεσα στους αγνοούμενους της ανείπωτης τραγωδίας στα Τέμπη, ήταν και ποδοσφαιριστής της Γ’ Εθνικής.

Ο λόγος για τον 22χρονο επιθετικό Ιορδάνη Αδαμάκη, ο οποίος μάλιστα στο πρώτο μισό της σεζόν αγωνιζόταν στη Superleague 2 με τον Θεσπρωτό και πήρε μεταγραφή στον ΑΟ Υπάτου τον Γενάρη.

Ο Αδαμάκης έχει καταγωγή από την Καβάλα, έχοντας αγωνιστεί και στην τοπική ομάδα, ενώ πέρυσι φόρεσε τη φανέλα της Ρόδου στην SL 2.

Η ομάδα του εξέδωσε ανακοίνωση, επιβεβαιώνοντας ότι αγνοείται:

«Ζούμε πολύ δύσκολες στιγμές! Στο τραγικό δυστύχημα των Τεμπών 44 άνθρωποι οι περισσότεροι νέα παιδιά , έχασαν τη ζωή τους. Συμπαραστεκόμαστε στον πόνο των οικογενειών τους και συμμετέχουμε νοερά στο βαρύ πένθος!

Μεταξύ των αγνοουμένων ως αυτή την ώρα βρίσκεται και ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΑΔΑΜΑΚΗΣ!

Από τις πρώτες στιγμές, είμαστε σε συνεχή επικοινωνία με τους οικείους του με σεβασμό στην αγωνία τους και προσευχόμαστε γι αυτόν!

Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία…».

Διαβάστε επίσης

Back to top button