Μαχητικά αθλήματαΤοπικά Σπορ

Στην Ισπανία και σε camp με αθλητές του UFC o Αλέξανδρος Μουμτζής! (pic)

Προετοιμασία με αθλητές επιπέδου UFC ακολουθεί ο Λαμιώτης μαχητής, Αλέξανδρος Μουμτζής, ο οποίος βρίσκεται στο Αλικάντε της Ισπανίας.

Προετοιμασία με αθλητές επιπέδου UFC ακολουθεί ο Λαμιώτης μαχητής, Αλέξανδρος Μουμτζής, ο οποίος βρίσκεται στο Αλικάντε της Ισπανίας.

Ακολουθεί ρεπορτάζ του Ufight.gr:

Το πάθος του Αλέξανδρου Μουμτζή είναι το ΜΜΑ και ο νεαρός μαχητής ακονίζει συνεχώς τα όπλα του εντός και εκτός Ελλάδος.

Αυτή την περίοδο ο Μουμτζής βρίσκεται στην Ισπανία και την πόλη του Αλικάντε.

Ο κορυφαίος Έλληνας MMAer πραγματοποιεί εκεί προπονητικό camp προετοιμασίας στο ‘Climent Club’ παίρνοντας σημαντικές εικόνες και εμπειρίες δίπλα σε αθλητές του UFC.

Χαρακτηριστικά σας αναφέρουμε τον αήττητο σε 13 αγώνες ΜΜΑ και με ρεκόρ 6-0 στο UFC Ισπανό Ilia Topuria, καθώς και τον Πολωνό Mateusz Rebecki που περνώντας από το ‘Dana White’s Contender Series’ επικράτησε τον Ιανουάριο στο ντεμπούτο του στο οκτάγωνο απέναντι στον Nick Fiore.

Σε αυτό το camp βρίσκονται περίπου 50 με 60 αθλητές από χώρες όπως Μαρόκο, Ισπανία, Πολωνία και διοργανώνεται από τον Orin Lukasz, υπεύθυνο του First Round Management Europe.

Ο Λαμιώτης fighter του Βαγγέλη Μουμτζή εκπροσωπεί εκεί την Ελλάδα.

Δίνει το παρών από την περασμένη Κυριακή 26 Φεβρουαρίου και θα παραμείνει ως και την επόμενη Παρασκευή.

 

Ο Αλέξανδρος μιλώντας για την εμπειρία του εκεί μέχρι τώρα ανέφερε στο ufight.gr:

«Είναι απίστευτη έμπειρα μιας και εδώ καταλαβαίνεις πραγματικά για ποιο λόγο κάνεις τις θυσίες που κάνεις αλλά και τον τρόπο που πρέπει να προπονείσαι ώστε να φτάσεις τις κορυφαίες αποδόσεις.

Επίσης είναι τόσοι πολλοί αθλητές που έχεις να αντιμετωπίσεις, τόσα διαφορετικά στυλ που σε δυσκολεύουν και μόνο καλύτερο μπορούν σε κάνουν!»

O Αλέξανδρος Μουμτζής είναι αήττητος σε 7 επαγγελματικές αναμετρήσεις στις μεικτές πολεμικές τέχνες μέχρι τώρα και το 2022 σημείωσε δύο νίκες στο ‘AFC 1’ απέναντι στον ‘Hunter’ Mohammed Ali και στο ‘MMA Quest 7’ απέναντι στον Σπάρτακο Τσελαρίδη.

Σύντομα αναμένουμε να μάθουμε νέα για την πρώτη του μάχη μέσα στο 2023.

Διαβάστε επίσης

Back to top button