Β΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

Πέρασε από τη Ροδωνιά η Θύελλα Μεγ. Βρύσης! (vid)

Στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Β΄Φθιώτιδας η Θύελλα Ροδωνιάς υποδέχθηκε στο γήπεδό της τη Θύελλα Μεγάλης Βρύσης.

Στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Β΄Φθιώτιδας η Θύελλα Ροδωνιάς υποδέχθηκε στο γήπεδό της τη Θύελλα Μεγάλης Βρύσης.

Δύο ΘΥΕΛΛΕΣ αναμετρήθηκαν το απόγευμα της Κυριακής στο γήπεδο της Ροδωνιάς ή “Lala Stadium” και νικήτρια ομάδα ήταν η φιλοξενούμενη.

Οι παίκτες της Μ. Βρύσης ήταν καλύτεροι στη διάρκεια του αγώνα, με τους γηπεδούχους να μην βρίσκονται σε καλή ημέρα, έχοντας όμως και κάποιες σημαντικές απουσίες, οι οποίες ίσως να επηρέασαν το παιχνίδι τους.

Σημειώνοντας δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο και ένα στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι πήραν δίκαια το τρίποντο, σε ένα παιχνίδι χωρίς όμως πολλές ευκαιρίες, αλλά με μεγάλο πάθος από τους παίκτες και των δύο ομάδων.

ΦΑΣΕΙΣ-ΓΚΟΛ

27΄ο Καλαντζής για τους γηπεδούχους έκανε την ωραία προσωπική ενέργεια, μπήκε στην αντίπαλη περιοχή, αλλά το τελικό σουτ έφυγε λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Αναστασίου.

29΄Οι φιλοξενούμενοι με τον Φαρμάκη να πλασάρει τον Ζαγγανά, σημείωσαν το 0-1, μέσα από τις διαμαρτυρίες των γηπεδούχων για ελεγχόμενη θέση οφσάιντ του σκόρερ.

33΄σουτ του Τσαλιάγκου, η μπάλα στο αριστερό δοκάρι του Ζαγγανά με  τη μπάλα στη συνέχεια να απομακρύνεται από τον Κόκκοτα.

43΄Ο  Σωτηρόπουλος έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, στέλνοντας τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Ζαγγανά, γράφοντας το 0-2

Β΄μέρος

70΄  κεφαλιά από κοντά του Ντζιαβίδα, μετά την ωραία σέντρα του Κολόκα, έφυγε λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Αναστασίου.

75΄Μετά από εκτέλεση φάουλ των φιλοξενούμενων, ο Κατσάρας που βρέθηκε στην περιοχή της Ροδωνιάς, με εύστοχο σουτ από αριστερά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το 0-3, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητής της συνάντησης ο Μακαρές, με βοηθούς τους Αναστασόπουλο και Τριανταφυλλόπουλο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

“ΘΥΕΛΛΑ” ΡΟΔΩΝΙΑΣ(Κρέτσης Β.): Ζαγγανάς, Πετρόπουλος, Φλώρος, Κόκκοτας, Κρέτσης Χ., Κρέτσης Χ., Κολόκας, Αγγέλης (70΄Αναστασόπουλος), Τζόλης, Καλαντζής, Ντζιαβίδας

“ΘΥΕΛΛΑ” Μ. ΒΡΥΣΗΣ: Αναστασίου Κ., Ντάλιος(82΄Σωτηρόπουλος Ν.), Γιαννέλης (82΄Ψαρίδης), Κατσάρας, Λεπίδας, Τσαλιάγκος (82΄Πρίφτι), Αναστασίου Ι.,Κουτσοχάνος (75΄Επίσκοπος Κ.) Φαρμάκης(60΄Ασπιώτης), Σωτηρόπουλος, Μπέλλης

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Θύελλα Ροδωνιάς: Ζαγκανάς, Πετρόπουλος, Φλώρος, Κόκκοτας, Κρέτσης Χ., Κρέτσης Χ., Κολόκας Δ., Αγγελής, Τζόλης, Καλαντζής, Ντζιαβίδας

Θύελλα Μεγάλης Βρύσης: Αναστασίου Κ., Ντάλιος, Γιαννέλης, Κατσάρας, Λεπίδας, Τσαλιάγκος, Αναστασίου Ι., Κουτσοχάνος, Φαρμάκης, Σωτηρόπουλος, Μπέλλης

Διαβάστε επίσης

Back to top button