Νέα από ΕλλάδαΝέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Απίστευτος Βέλλιος, χατ-τρικ σε 11 λεπτά και 22 δευτερόλεπτα και μετά έβαλε και τέταρτο γκολ !(vids)

Πράματα και θαύματα στην Ολλανδία από τον πρώην σέντερ φορ του ΠΑΣ Λαμία...

Ο Απόστολος Βέλλιος «σμπαράλιασε» την άμυνα της Ντεν Μπος και σημείωσε με τη φανέλα της Τσβόλε ένα από τα γρηγορότερα χατ-τρικ στην ιστορία του ολλανδικού ποδοσφαίρου. Στη συνέχεια βρήκε ξανά δίχτυα!

Πώπω ένας Απόστολος Βέλλιος, καθώς ο Ελληνας επιθετικός σημείωσε σήμερα (3/3) ένα από τα γρηγορότερα χατ-τρικ στην ιστορία του ολλανδικού ποδοσφαίρου και σίγουρα το πιο «άμεσο» της δεύτερης κατηγορίας που παίζει από τη σεζόν 2008/09 και έπειτα.

Ο φορ της Τσβόλε (έπαιζε με μαύρο περιβραχιόνιο) βρήκε τρεις φορές δίχτυα μέχρι το 12′ της αναμέτρησής της με την Ντεν Μπος που βρίσκεται σε εξέλιξη και για την ακρίβεια σε 11 λεπτά και 22 δευτερόλεπτα. Ο έμπειρος στράικερ σκόραρε αρχικά με υπέροχη λόμπα, ύστερα από κοντά και λίγο αργότερα (12′) με ένα δυνατό σουτ.

Ετσι έδωσε άμεσα το προβάδισμα στην ομάδα του με 3-0 και μέχρι το 20′ η Τσβόλε που οδηγεί την κούρσα είχε πετύχει ακόμη δύο τέρματα.

Ωστόσο ο 31χρονος έδειχνε ασταμάτητος και στο 27′ εκτόξευσε τον δείκτη του σκορ στα επίπεδα του 6-0 (στο 31′ έγινε το 7-0 από άλλον παίκτη και το παιχνίδι ακόμη δεν είναι καν στο ημίχρονο).

Πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button