Α΄ ΦθιώτιδαςΒ΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

Παράταση έργων (στο γήπεδο Γαλανέικων) μέχρι 30/06/23… λένε τώρα από τον Δήμο Λαμιέων!

Ένα έργο που θα έπρεπε να έχει παραδοθεί από τον περασμένο Αύγουστο -κατά δήλωση του δημάρχου Λαμιέων, Θ.Καραϊσκου- ακόμη σέρνεται.

Έπρεπε να έρθει μια ερώτηση της “Ελλήνικης Λύσης” στη Βουλή για να μάθουμε… έστω και από σπόντα για το πότε θα ολοκληρωθούν τα έργα στο γήπεδο των Γαλανέϊκων.

Ένα έργο που θα έπρεπε να έχει παραδοθεί από τον περασμένο Αύγουστο -κατά δήλωση του δημάρχου Λαμιέων, Θ.Καραϊσκου- ακόμη σέρνεται.

 Και αν δεν ερχόταν η απάντηση μέσω… Αυγενάκη ακόμη θα ψαχνόμασταν αφού κανείς δεν είχε πάρει θέση από την δημοτική αρχή παρά τις συνεχείς οχλήσεις και δημοσιεύματα.

Όπως ενημερωνόμαστε λοιπόν υπάρχει νέα παράταση για την ολοκλήρωση των εργασιών μέχρι 30 Ιουνίου του 2023!

image 3

Τι απάντησαν λοιπόν από το γραφείο του Αυγενάκη για το έργο στην ερώτηση Βελόπουλου στις 28/2;

“Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Λαμιέων διαπιστώθηκε ότι οι εν λόγω αθλητικές εγκαταστάσεις ανήκουν και διαχειρίζονται από αυτόν. Ο Δήμος Λαμιέων έχει εγκρίνει παράταση προθεσμίας περαίωσης των εργασιών μέχρι την 30-06-2023 για το έργο «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΒΟΥ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΑΛΑΝΕΪΚΩΝ», που εκτελείται από τις Τ.Υ. του Δήμου, διότι προέκυψε ανάγκη εκτέλεσης υπερσυμβατικών ποσοτήτων και εξωσυμβατικών εργασιών, αναγκαίων για την ολοκλήρωση του”.image 2

Με απλά λόγια το μπαλάκι μετά την έρευνα της Γ.Γ Αθλητισμού πάει στον… δήμο Λαμιέων ο οποίος εντόπισε “…ανάγκη εκτέλεσης υπερσυμβατικών ποσοτήτων και εξωσυμβατικών εργασιών, αναγκαίων για την ολοκλήρωση του” για την ολοκλήρωση του έργου.

Σε κάθε περίπτωση το να φτάνει ένα θέμα στην Βουλή προκειμένου να πάρει απαντήσεις η τοπική κοινωνία για ένα ζήτημα καθημερινότητας είναι τουλάχιστον οικτρό.

Το αν τώρα το έργο θα έχει ολοκληρωθεί ως τότε, θα το δούμε.

Πηγή: LamiaNow.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button