Νέα από ΕλλάδαΝέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Ώρα κληρώσεων στη Νιόν για σύσσωμο το Big-5: Οι πιθανοί αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων στα Playoffs!

Στις κληρωτίδες της Νιόν μπαίνουν το μεσημέρι της Δευτέρας (7/8) οι ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και Άρης, προκειμένου να μάθουν τους πιθανούς αντιπάλους τους στα Playoffs. Δείτε τα δεδομένα.

Στις κληρωτίδες της Νιόν μπαίνουν το μεσημέρι της Δευτέρας (7/8) οι ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και Άρης, προκειμένου να μάθουν τους πιθανούς αντιπάλους τους στα Playoffs. Δείτε τα δεδομένα.

Ώρα (νέων) κληρώσεων για τις ελληνικές ομάδες!

Το «Big-5»… σύσσωμο θα βρίσκεται τη Δευτέρα (7/8) στη Νιόν της Ελβετίας, όπου θα διεξαχθούν οι κληρώσεις για τα Playoffs του Champions League (στις 13:00), του Europa League (στις 14:00) και του Europa Conference League (στις 15:00).

Όλη η διαδικασία θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Cosmote Sport 1 HD.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ΑΕΚ και Ολυμπιακός θα συμμετάσχουν σε δύο κληρωτίδες, εν αντιθέσει με Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και Άρη που θα βρίσκονται σε μία.

Και οι πέντε φυσικά δίνουν αγώνες αυτήν τη βδομάδα, για τον γ’ προκριματικό γύρο των διοργανώσεων που βρίσκονται, με την Ελλάδα να προσδοκεί σε βαθμολογική της ανέλιξη.

Θυμίζουμε ότι οι πρώτες αναμετρήσεις για τα Playoffs του Champions League θα διεξαχθούν στις 22 και 23 Αυγούστου, με τις ρεβάνς να είναι προγραμματισμένες για τις 29 και 30 του ίδιου μήνα. Αντίστοιχα, τα πρώτα παιχνίδια στα Playoffs τόσο του Europa League όσο και του Europa Confence League θα λάβουν χώρα στις 24 Αυγούστου, ενώ τα δεύτερα στις 31. Φυσικά, πρόκριση από Playoffs δίνει εισιτήριο για τους ομίλους των αντίστοιχων διοργανώσεων.

Πάμε όμως στο… ψητό.

ΑΕΚ

Σε δύο κληρώσεις θα μπει λοιπόν η ΑΕΚ, η οποία την Τρίτη (8/8, 21:45) υποδέχεται την Ντινάμο Ζάγκρεμπ για τον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League. Αρχικά για τα playoffs της κορυφαίας διοργάνωσης -όπου θα συμμετάσχει ως ισχυρή έχοντας τον συντελεστή των Κροατών- και εν συνεχεία σε εκείνα του Europa League.

Οι πιθανοί αντίπαλοι της ΑΕΚ στα playoffs του Champions League:

* Σλόβαν Μπρατισλάβας-Μακάμπι Χάιφα
* Κλάκσβικ-Μόλντε
* Ράκοφ-Άρης Λεμεσού
* Αντβέρπ

Οι πιθανοί αντίπαλοι της ΑΕΚ στα playoffs του Europa League θα προκύψουν από:

Α) τους νικητές των ζευγαριών:

* Ζαλγκίρις Βίλνιους-Χάκεν
* Κάραμπαγκ-Ελσίνκι
* Ζρίνσκι-Μπρέινταμπλικ
* Σερίφ Τιρασπόλ-Μπάτε Μπορίσοφ
* Αστάνα-Λουντογκόρετς

Β) τους χαμένους των ζευγαριών:

* Σλόβαν Μπρατισλάβας-Μακάμπι Χάιφα
* Κλάκσβικ-Μόλντε
* Ολίμπια Λιουμπλιάνας-Γαλατασαράι
* Ράκοφ-Άρης Λεμεσού
* Κοπεγχάγη-Σπάρτα Πράγας

Παναθηναϊκός

Μία κλήρωση για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος την Τετάρτη (9/8, 21:00) υποδέχεται τη Μαρσέιγ για τον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League. Υπενθυμίζεται ότι οι «πράσινοι» -εάν αποκλειστούν από τους Μασσαλούς- δεν θα χρειαστεί να παίξουν στα Playoffs του Europa League, καθώς έχουν εξασφαλισμένη θέση στους ομίλους της δεύτερης τη τάξει διοργάνωσης.

Οι πιθανοί αντίπαλοι του Παναθηναϊκού στα playoffs του Champions League:

* Μπράγκα-Μπράτσκα Τόπολα
* Ρέιντζερς-Σερβέτ

Ολυμπιακός

Δύο κληρώσεις και για τον Ολυμπιακό, ο οποίος την Πέμπτη (10/8, 22:00) φιλοξενεί την Γκενκ για τον γ’ προκριματικό γύρο του Europa League. Οπότε, οι Πειραιώτες θα συμμετάσχουν στις κληρώσεις τόσο για τα Playoffs της διοργάνωσης, όσο και σε εκείνα για το Europa Conference League.

Οι πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού στα Playoffs του Europa League:

* Άγιαξ
* Λίντσερ
* Αμπερντίν
* Τσουκαρίτσκι
* Ζόρια Λούχανσκ
* Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ – Άρης

Και η κοινή κλήρωση για τρεις είναι εκείνη για τα Playoffs του Europa Conference League, εκεί όπου Ολυμπιακός (σε περίπτωση που αποκλειστεί από την Γκενκ), ΠΑΟΚ και Άρης θα συμμετάσχουν ως ισχυροί.

Υπενθυμίζεται ότι οι «κίτρινοι» υποδέχονται την Πέμπτη (10/8, 21:15) την Ντιναμό Κιένου, ενώ το ίδιο βράδυ και συγκεκριμένα 45′ αργότερα ο ΠΑΟΚ -ο μοναδικός από τους πέντε που παίζει το πρώτο εκτός- φιλοξενείται από τη Χάιντουκ. Και οι δύο ομάδες της Θεσσαλονίκης για τον γ’ προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

Οι πιθανοί αντίπαλοι Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ και Άρη στα Playoffs του Europa Conference League:

* Λεχ Πόζναν-Σπάρτακ Τρνάβα
* Ραπίντ Βιέννης-Ντέμπρετσεν
* Χάποελ Μπερ Σεβά-Λέφσκι Σόφιας
*Χιμπέρνιαν-Λουκέρνη
* Ντίλα Γκόρι-ΑΠΟΕΛ
* Μπεσίκτας-Νέφτσι Μπακού
* Τβέντε-Ρίγα
* Β36 Τόρσαβν-Ριέκα
* Αρούκα-Μπραν
* Τσέλιε-Νέμαν Γκρόντνο
* Στεάουα-Νόρτζελαντ
* Λέγκια Βαρσοβίας-Αούστρια Βιέννης
* Ρόζενμποργκ-Χαρτς
* Τομπόλ Κοστανάι-Ντέρι Σίτι
* Άδανα Ντεμίρσπορ-Όσιεκ
* Σέπσι-Ακτόμπε
* Οσασούνα

Πηγή: Sport- Fm

Διαβάστε επίσης

Back to top button