Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ολυμπιακός-Λεβαδειακός: Με απουσίες για την επιστροφή στις νίκες κόντρα σε σκληρό αντίπαλο

Ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί τον Λεβαδειακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» στις 16:00 για την 25η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί τον Λεβαδειακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» στις 16:00 για την 25η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Ο Ολυμπιακός έχει υποδεχθεί τον Λεβαδειακό 18 φορές και δεν έχει ηττηθεί σε καμία από τις αναμετρήσεις. Μάλιστα στα τελευταία 13 μετρά μόνο νίκες και η τελευταία εκτός έδρας επιτυχία της ομάδας της Βοιωτίας ήταν στις 12 Δεκεμβρίου 1993, όταν πήρε 2-2 στο Στάδιο Καραϊσκάκης. Οι Μητσιμπόνας και Καραπιάλης σκόραραν για τον Ολυμπιακό, ενώ για τον Λεβαδειακό δίχτυα βρήκαν οι Κρύος και Λουκάς.

Η δεύτερη ισοπαλία που έχει καταφέρει να πάρει εκτός έδρας ο Λεβαδειακός ήταν στην πρώτη του επίσκεψη στην έδρα του Ολυμπιακού, αφού στις 18 Οκτωβρίου 1987 ως νεοφώτιστος στο πρώτο ματς στην ιστορία των δύο ομάδων πήρε 1-1 (16’ Αλεξίου – 59’ Κάβουρας).

Ο Ολυμπιακός έχει κρατήσει απαραβίαστη την εστία του στα έντεκα από τα 18 παιχνίδια των δύο ομάδων, ενώ σε κανένα από τα παιχνίδια με γηπεδούχους του Ερυθρόλευκους δεν έχει υπάρξει 0-0.

Η ευρύτερη νίκη του Ολυμπιακού είναι το 5-1 της σεζόν 2009-10, όπου οι Νταρμπισάιρ και Μήτρογλου σημείωσαν από δύο τέρματα και ολοκλήρωσαν το έργο που είχε ξεκινήσει ο Μέλμπεργκ που άνοιξε το σκορ.

Το δημοφιλέστερο σκορ στις νίκες του Ολυμπιακού επί του Λεβαδειακού είναι το 4-0 με πέντε παρουσίες, ενώ τέσσερις φορές έχει επικρατήσει με 1-0. Αυτό το σκορ είχε σημειωθεί και στην τελευταία τους συνάντηση με γηπεδούχο τον Ολυμπιακό, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος 2018-19 με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο τότε να σημειώνει το πρώτο του γκολ με τους Ερυθρόλευκους.

18 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

16 ΝΙΚΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

2 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

– ΝΙΚΕΣ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

ΓΚΟΛ: 48-8

Διαιτητής: Περράκης (Μπουξμπάουμ, Φωτόπουλος, 4ος ο Τσαγκαράκης, VAR o Γκάμαρης)

Πιθανές ενδεκάδες:

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Πασχαλάκης – Ανδρούτσος, Μπα, Ντόη, Ραμόν – Σαμασέκου, Χουάνγκ – Μπιέλ, Φορτούνης, Μασούρας – Μπακαμπού.

Λεβαδειακός (Γιάννης Πετράκης): Γκροφ – Ντεντάκης, Λιάγκας, Παζ, Παναγιώτου – Νίκας, Νταμπό, Χάμοντ – Βρακάς, Γιαννιώτας, Σακό.

Διαβάστε επίσης

Back to top button