ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Εξελίξεις με Μπεχαράνο και ΠΑΣ Λαμία!

Eξελίξεις και μάλιστα άμεσες αναμένεται να έχουμε στον ΠΑΣ Λαμία σχετικά με την υπόθεση του Ντάνι Μπεχαράνο! #stoiximan_slgr #DannyBejarano #ΛεωνίδαςΒόκολος #SportsNews #season2022_2023

Eξελίξεις και μάλιστα άμεσες αναμένεται να έχουμε στον ΠΑΣ Λαμία σχετικά με την υπόθεση του Ντάνι Μπεχαράνο!

Η κρισιμότητα των αναμετρήσεων που έρχονται σε συνδυασμό με τον…κίτρινο πυρετό που υπάρχει στην ομάδα, αλλά και με το γεγονός ότι η απουσία του Βολιβιανού είναι αισθητή, θέλει το τεχνικό επιτελείο της ομάδας να έχει εισηγηθεί την επανενσωμάτωση του Ντάνι στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων όπως μετέδωσαν στον αέρα του Lamia Polis και την εκπομπή “Διπλό Μαρκάρισμα” οι δύο αθλητικοί δημοσιογράφοι του σταθμού Λάμπρος Αρναούτογλου και Νίκος Μώκος.

Μιλάμε άλλωστε για έναν ποδοσφαιριστή που μπορεί το τελευταίο διάστημα να διένυε μια περίοδο ντεφορμαρίσματος και στη συνέχεια με εντολή διοίκησης και Παντελίδη να προπονείται μόνος του, ωστόσο η ποιότητά του και τα ηγετικά του χαρακτηριστικά στο χώρο του κέντρου είναι αδιαμφισβήτητα.

Έτσι λοιπόν. ο Λεωνίδας Βόκολος έκρινε πως σε αυτή την κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος δεν περισσεύει κανένας και ως εκ τούτου ζήτησε την άμεση επιστροφή του Μπεχαράνο στα πλάνα του όπερ και έγινε με τον Βολιβιανό να τίθεται για πρώτη φορά στα πλάνα του νέου τεχνικού των κυανόλευκων.

Διαβάστε επίσης

Back to top button