Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Άρης: Σε επαφές με τη Ντόρτμουντ για δύο φιλικά προετοιμασίας!

Ο Άρης βρίσκεται σε επαφή με τη Ντόρτμουντ με σκοπό τον προγραμματισμό δύο φιλικών αναμετρήσεων, σε Γερμανία και Ελλάδα, μέσα στον Ιούλιο! #stoiximan_slgr #arisfc #Dortmund #αντίπαλοςΠΑΣΛαμία #SportsNews #season2022_2023

Ο Άρης βρίσκεται σε επαφή με τη Ντόρτμουντ με σκοπό τον προγραμματισμό δύο φιλικών αναμετρήσεων, σε Γερμανία και Ελλάδα, μέσα στον Ιούλιο!

Η πρωτοβουλία ανήκει στην ελληνική ομάδα και προφανώς λήφθηκε υπόψη η σχέση αδελφοποίησης που συνδέει τους οπαδούς των δύο ομάδων και η οποία αναδεικνύεται εξάλλου και μέσα από τα πανό που αναρτώνται στις κερκίδες των οργανωμένων οπαδών. Η ΠΑΕ Άρης προχώρησε στην κατάθεση σχετικής πρότασης στη Ντόρτμουντ και αναμένει την απάντηση της γερμανικής ομάδας η οποία θα εξαρτηθεί από την προοπτική μετακόμισης της τελευταίας στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής – εκείνο το διάστημα – για φιλικά προετοιμασίας.

«Προσωπικά έχω μία επαφή με τον τεχνικό διευθυντή της Ντόρτμουντ για δύο φιλικά. Οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες. Περιμένουν να ξεκαθαρίσει εάν θα πάνε για φιλικά στις Η.Π.Α.. Είναι κάτι που θα αρέσει πολύ στους οπαδούς μας. Ξέρω για τη σχέση με τους αντίστοιχους της Ντόρτμουντ. Η πρόταση έγινε και εξαρτάται πλέον από αυτούς», σημείωσε επί τούτου ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ Άρης Ρόμπερτ Παλίκουτσα.

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button