Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Απόλλων Λάρισας: Παραιτήθηκε από τη Super League 2 – Με 29 ομάδες το πρωτάθλημα

Η πρώτη αποχώρηση από τη φετινή Super League 2 είναι γεγονός, καθώς ο Απόλλων Λάρισας ανακοίνωσε την παραίτησή του. #slgr_2 #apollon_larisas #αντίπαλοςΠΑΣΛαμία #SportsNews #season2022_2023

Η πρώτη αποχώρηση από τη φετινή Super League 2 είναι γεγονός, καθώς ο Απόλλων Λάρισας ανακοίνωσε την παραίτησή του.

Με 29 ομάδες θα συνεχιστεί το πρωτάθλημα της Super League 2, καθώς ο Απόλλων Λάρισας ενημέρωσε τη διοργανώτρια με επιστολή, ότι αποφάσισε να αποχωρήσει, επειδή βρίσκεται σε μια αδιέξοδη κατάσταση.

Είχε προηγηθεί επιστολή του προέδρου της SL2 Πέτρου Μαρτσούκου, όπου ζητούσε από τη λαρισινή ΠΑΕ να ξεκαθαρίσει τη θέση της για το αν είναι σε θέση να συνεχίσει να αγωνίζεται, μετά από τον αγώνα-παρωδία στο Καυτανζόγλειο με τον Ηρακλή.

Η διοίκηση του Απόλλωνα ξεκαθάρισε ότι δεν δύναται να συνεχίσει η ομάδα να αγωνίζεται.

Αναλυτικά:

«Αξιότιμα μέλη του συνεταιρισμού, αξιότιμε κ. Πρόεδρε,

Κατόπιν των συνεχόμενων δυσκολιών που αντιμετωπίζει η ομάδα μας, τόσο σε αγωνιστικό όσο και οικονομικό επίπεδο, έχοντας και το αίσθημα ευθύνης έναντι του συνεταιρισμού, η ομάδα μας, μέσω του διοικητικού συμβουλίου αυτής, αποφάσισε να αποχωρίσει οριστικά από τη συνέχεια του πρωταθλήματος αρχής γενομένης από το ήδη ορισμένο παιχνίδι της Κυριακής.

Απολογούμαστε με το παρόν, για την αδιέξοδη κατάσταση που περιήλθαμε χωρίς απαραίτητα η ευθύνη να βαραίνει εξ ολοκλήρου την σημερινή διοίκηση.

Κύριε Πρόεδρε, αντιλαμβανόμαστε την ανησυχία σας, και ανταποκρινόμαστε άμεσα στον προβληματισμό σας, δηλώνοντας μη συνέχιση από το πρωτάθλημα ώστε να μην σας δημιουργήσουμε περαιτέρω προβλήματα σε επικοινωνιακό επίπεδο. Καλή θητεία σε σας. Καλή συνέχεια στις υπόλοιπες ομάδες.

Ευχόμαστε να ανταπεξέλθουν στις δύσκολες καταστάσεις όλες οι λοιπές ομάδες».

Διαβάστε επίσης

Back to top button