Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Μπέος σε Ζαγοράκη: «Δικαίωμα… λίγων οι Β ομάδες»

Συνάντηση Μπέου - Ζαγοράκη και επιστολή στους Αυγενάκη, Μπουτσικάκη και Λεουτσάκο για τα προβλήματα που δημιουργούνται μέσα από το νέο αθλητικό νομοσχέδιο.

Συνάντηση Μπέου – Ζαγοράκη και επιστολή στους Αυγενάκη, Μπουτσικάκη και Λεουτσάκο για τα προβλήματα που δημιουργούνται μέσα από το νέο αθλητικό νομοσχέδιο. Δεν μπορούν να παίξουν… πουθενά και ποτέ άλλες Β ομάδες.

Με αφορμή των τελικό του Κυπέλλου ποδοσφαίρου Γυναικών που θα γίνει την Κυριακή (13/06) στο Πανθεσσαλικό ο πρόεδρος και Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Θοδωρή Ζαγοράκη. Οι δύο άνδρες συζήτησαν θέματα που απασχολούν το ελληνικό ποδόσφαιρο και, φυσικά, η κουβέντα δεν μπορούσε να μην περιστραφεί γύρω από τη νομοθετική ρύθμιση που προωθείται από την Κυβέρνηση και η οποία αφορά στη συμμετοχή Β ομάδων στη Super League 2.

Ο Μπέος εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για την απόφαση αυτή, τονίζοντας ότι έτσι εξυπηρετούνται μόνο τα συμφέροντα των «μεγάλων». Βάσει του σχεδίου της λίγκας, οι τέσσερις «μεγάλοι» θα έχουν τη δυνατότητα συμμετοχής στη Super League 2 και όποια από τις υπόλοιπες ΠΑΕ επιθυμούσαν να δημιουργήσουν Β ομάδες, θα συμμετείχαν στη Football League. Ωστόσο, η κατηγορία αυτή συγχωνεύεται με την SL2, με αποτέλεσμα όλες οι άλλες ΠΑΕ να στερούνται του δικαιώματος συμμετοχής. Στην ερασιτεχνική Γ’ Εθνική, άλλωστε, δεν γίνεται…

Τους παραπάνω προβληματισμούς εξέφρασε στον Ζαγοράκη ο πρόεδρος του Βόλου, όμως δεν έμεινε εκεί. Έστειλε και επιστολή στον πρόεδρο της ΕΠΟ την οποία κοινοποίησε στον Λευτέρη Αυγενάκη και στους προέδρους των λιγκών, Λεωνίδα Μπουτσικάρη και Λεωνίδα Λεουτσάκο. Σε αυτή δε, καλεί τον πρώτο να παρέμβει και να πράξει το αυτονόητο, τηρώντας τους όρους ισονομίας και δικαίου.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button