Α΄ ΦθιώτιδαςΒ΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

Δεν τα κατάφερε κόντρα στο ΕΠΑΛ Λιβαδειάς το 2ο ΓΕΛ Λαμίας! (φωτογραφίες)

Στο πλαίσιο της Β΄φάσης του Σχολικού Πρωταθλήματος Ελλάδας - Κύπρου, διεξάχθηκε χθες Τετάρτη 15 Μαρτίου 2023 και ώρα 11:00 στο γήπεδο Καλυβίων “Αλέκος Παπαγεωργίου”, ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των ομάδων 2ου ΓΕΛ Λαμίας και 1ου ΕΠΑΛ Λιβαδειάς, για την ανάδειξη της ομάδας που θα εκπροσωπήσει την Περιφέρεια στην επόμενη φάση.

Στο πλαίσιο της Β΄φάσης του Σχολικού Πρωταθλήματος Ελλάδας – Κύπρου, διεξάχθηκε χθες Τετάρτη 15 Μαρτίου 2023 και ώρα 11:00 στο γήπεδο Καλυβίων “Αλέκος Παπαγεωργίου”, ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των ομάδων 2ου ΓΕΛ Λαμίας και 1ου ΕΠΑΛ Λιβαδειάς, για την ανάδειξη της ομάδας που θα εκπροσωπήσει την Περιφέρεια στην επόμενη φάση.

Ρεπορτάζ + φωτογραφίες: Θεόφιλος Φάκος

Ο αγώνας διεξάχθηκε υπό την εποπτεία της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας και διαιτήτευσε ο Αναγώστου Κων/νος με βοηθούς τους Δοδόγλου Αθανάσιο και Παπαντώνη Γεώργιο.

Τις δύο ομάδες καθοδηγούσαν αντίστοιχα, η καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής Ζητούνη Δ. και ο Λαμιώτης καθηγητής Φυσικής Αγωγής Μπαρτσιώκας Δ.

Το πρώτο 10λεπτο του αγώνα κύλησε με αναγνωριστικό χαρακτήρα, τις δύο ομάδες να φαίνονται περίπου ισοδύναμες και μια μικρή υπεροχή της ομάδας του 2ου ΓΕΛ Λαμίας, η οποία προφανώς οφειλόταν και στο γεγονός ότι αγωνιζόταν σε γνωστό περιβάλλον.

Προς το τέλος του 20λέπτου όμως η πλάστιγγα άρχισε να γέρνει προς το μέρος της ομάδας του 1ου ΕΠΑΛ Λιβαδειάς.

Στο 19΄, μετά από σουτ του Ζεκιράι και σε μία άτυχη στιγμή για τον αρχηγό του ΓΕΛ Τσάτσο που προσπάθησε να απομακρύνει τη μπάλα, αυτή άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα της ομάδας της Φθιώτιδας, μεταξύ των παικτών της οποίας άρχισαν να εμφανίζονται σημάδια νευρικότητας. Το 0-2 για τους Βοιωτούς σημείωσε ο Θεοδώρου στο 32΄, τρία λεπτά πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Με την επιστροφή από τα αποδυτήρια και παρά τις ευκαιρίες που είχαν οι Φθιωτοί, ειδικά με ένα δυνατό σουτ του Τσάτσου στη συμβολή των δοκών, ήταν πλέον χαρακτηριστική η νευρικότητα που τους διακατείχε, καθώς και η άσχημη ψυχολογία που μάλλον προϋπήρχε της έναρξης του αγώνα.

Οι παίκτες του Μπαρτσιώκα, δεν άφησαν αναξιοποίητες τις ευκαιρίες και υπήρξαν καταιγιστικοί, σημειώνοντας τρία γκολ μέσα σε ένα 6λεπτο. Στο 44΄ και 45΄ ο Μπούρας και στο 50΄ ο Πούλος.

Στο 57΄ ο Αυλακιώτης κατάφερε να μειώσει στο 1-5. Και το τελικό σκορ 1-6 διαμόρφωσε πάλι ο Πούλος στο 64΄.

Η ομάδα του 1ου ΕΠΑΛ Λιβαδειάς, έδειξε ότι ήταν πολύ καλά δουλεμένη, ήξερε τι έψαχνε μέσα στο γήπεδο, είχε απόλυτη αποτελεσματικότητα και κυρίως είχε ψυχολογία που έλειπε από την ομάδα του 2ου ΓΕΛ.

Να ευχηθούμε, αφενός μεν ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ στην ομάδα της Βοιωτίας που θα εκπροσωπήσει την Περιφέρειά μας στην επόμενη φάση, αφετέρου ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ για ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ της Φθιώτιδας στην ερχόμενη διοργάνωση.

Το μεν 2ο ΓΕΛ Λαμίας παρατάχθηκε στον αγωνιστικό χώρο με τους:

1. Αντωνόπουλο Ανδρέα
22. Αυλακιώτη Αλέξανδρο
2. Βέργιο Ηλία
7. Ζαλοκώστα Απόστολο
5. Καλλιώρα Κων/νο
14. Ακρίβο Σωτήριο (36΄ Συναχέρη Αθανάσιο)
6. Παπαθανασίου Ανδρέα
10. Τσάτσο Φίλιππο (αρχηγό)
8. Φάκο Γεώργιο – Μάριο
3. Μπαμπάση Γεώργιο
9. Πανουργιά Γεώργιο

αναπληρωματικούς τους:

4. Συναχέρη Αθανάσιο
16. Μουσάϊ Οσιάν
4. Φίστι Σέρτζιο

Ενώ το ΕΠΑΛ Λιβαδειάς με τους:

1. Τοσούνη Δημήτριο
6. Βάγια Κλεντίς
10. Θεοδώρου-Ντελιμιχάλη Σωτήριο
11. Γαλανάκο Δημήτριο
21. Πούλο Ιωάννη
20. Μπούρα Χαράλαμπο (50΄
3. Λουλεμέγια Ιωάννη
8. Ζεκιράι Αρίον (50΄ Μπέλλο Βλάσιο)
4. Λέντα Αλέξανδρο
9. Βουσούρα Αθανάσιο
2. Γώγο Ηλία

αναπληρωματικούς τους:

16. Μακαλιά Άγγελο
19. Ντελίκο Άγγελο
14. Τσιλομήτρο Δημήτριο
52. Παπαγεωργίου Ιωάννη
7. Κριεμάδη Γεώργιο
5. Μπέλλο Βλάσιο
15. Μαρζέλο Ερ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ

Διαβάστε επίσης

Back to top button