Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Οριακά προλαβαίνει ΑΕΚ ο Σπόραρ

Ο Άντραζ Σπόραρ ακολούθησε ατομικό στη χθεσινή προπόνηση του τριφυλλιού και οριακά θα είναι έτοιμος για το ντέρμπι της Κυριακής με την ΑΕΚ, στο οποίο ο Φώτης Ιωάννιδης έχει το προβάδισμα για την ενδεκάδα. #stoiximan_slgr #aekfc #panathinaikosfc #Sporar #αντίπαλοιΠΑΣΛαμία #SportsNews #season2022_2023

Ο Άντραζ Σπόραρ ακολούθησε ατομικό στη χθεσινή προπόνηση του τριφυλλιού και οριακά θα είναι έτοιμος για το ντέρμπι της Κυριακής με την ΑΕΚ, στο οποίο ο Φώτης Ιωάννιδης έχει το προβάδισμα για την ενδεκάδα.

Θεραπεία ο Σάρλια, που κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το παιχνίδι της Κυριακής. Έτοιμος ο Μπερνάρ.
Την προετοιμασία για την κυριακάτικη αναμέτρηση με την ΑΕΚ συνέχισε με προπόνηση την Τετάρτη ο Παναθηναϊκός.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έριξε το βάρος στο κομμάτι της ανάπτυξης του παιχνιδιού, ενώ το πρόγραμμα της Τετάρτης ολοκληρώθηκε με τουρνουά τεσσάρων ομάδων στο μισό γήπεδο.

Όσον αφορά τους τραυματίες, ο Άντραζ Σπόραρ που ταλαιπωρήθηκε από μια διάταση στον προσαγωγό και έμεινε εκτός από το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα την Τετάρτη. Μέσα στις επόμενες μέρες και ανάλογα με την κατάστασή του αναμένεται να μπει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αναμένεται να δει την αγωνιστική του κατάσταση τις επόμενες μέρες και στη συνέχεια θα αποφασιστεί το αν θα είναι έτοιμος για το ντέρμπι. Όπως και να έχει βέβαια, με βάση τα δεδομένα που υπάρχουν ο Φώτης Ιωαννίδης θα πάρει ξανά φανέλα βασικού, μιας και βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστίκή κατάσταση.

Ο Μπερνάρ για δεύτερη συνεχόμενη μέρα προπονήθηκε σε φουλ ρυθμούς και δείχνει ότι μέρα με την μέρα είναι και καλύτερα. Θυμίζουμε ότι ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός του τριφυλλιού την προηγούμενη εβδομάδα υποβλήθηκε σε μικροεπέμβαση προκειμένου να ξεπεράσει τους κολικούς στο νεφρό που τον ταλαιπωρούσαν. Τις δύο τελευταίες αγωνιστικές της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος δεν αγωνίστηκε. Ενόψει της αναμέτρησης με την ΑΕΚ θα είναι απόλυτα έτοιμος, αλλά μένει να φανεί αν τελικά ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα του δώσει ξανά φανέλα βασικού.

Ο Ζβόνιμιρ Σάρλια αποχώρησε με πρόβλημα στο γόνατο από την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο την προηγούμενη Κυριακή. Η διάγνωση έκανε λόγο για κάκωση στο γόνατο και τα χειρότερα η αλήθεια είναι ότι αποφεύχθηκαν . Την Τρίτη έκανε μόνο θεραπεία ενώ την Τετάρτη έκανε τόσο θεραπεία όσο και γυμναστήριο. Ο Κροάτης στόπερ κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ντέρμπι με την ΑΕΚ για την πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι πράσινοι θα προπονηθούν και πάλι σήμερα και να συνεχίσουν την προετοιμασία για το ματς της Κυριακής.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button