FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Δεν κατέβηκε ποτέ στο «Καραϊσκάκη»

Ήττα εντός προγράμματος για τον ΠΑΣ Λαμία, αλλά με απογοητευτική εμφάνιση. Όλα για όλα κόντρα στον Απόλλων Σμύρνης.

Για την 14η αγωνιστική της SuperLeague, ο Ολυμπιακός κέρδισε με σκορ 3-0 τον ΠΑΣ Λαμία, σε ένα παιχνίδι όπου η ομάδα του Μάκη Χάβου, είχε κακή εμφάνιση, πλην ελαχίστων φάσεων που έδειξε να έχει σφυγμό.

Οι δύο ομάδες διαμαρτύρονται δίκαια για δύο πέναλτι, ένα στη κάθε μία, όμως ο διαιτητής Διαμαντόπουλος «πέρασε στα ψηλά» και τις δύο φάσεις.

Το ματς: 

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Ολυμπιακό να έχει δύο απανωτά κόρνερ, όμως να μην μπορεί να τα εκμεταλλευετεί. Στο 2΄ανάποδη κεφαλιά του Γκερέρο μετά την εκτέλεση του Φορτούνη, λίγο άουτ η μπάλα!

Η Λαμία στο 4΄επιχείρησε να απειλήσει με ένα μακρινό σουτ του Μπλάζιτς, με την μπάλα να περνάει άουτ. Από τα πρώτα λεπτά, ο Ολυμπιακός πίεζε για ένα γρήγορο γκολ.

Στο 13΄ο Επστάιν προσπάθησε να κατεβάσει αριστερά στην περιοχή, όμως του φεύγει το κοντρόλ, άουτ η μπάλα. Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Καρυπίδης έκανε  τάκλιν στον Ομάρ, δεν φαίνεται να παίρνει μπάλα αλλά να ανατρέπει τον Νορβηγό. Έντοντες διαμαρτυρίες από τους παίκτες του Ολυμπιακού για πέναλτι αλλά ο διαιτητής έδειξε να παικτεί το παιχνίδι.

Στο 18′ ο Σισέ έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ στα πόδια του Επστάιν και χειροκροτείται, από τους οπαδούς των γηπεδούχων. Σουτ του Φορτούνη στο 28΄η μπάλα κόντραρε και πέρασε εκτός.

Στο 32΄ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ. Αντεπίθεση με τον Νάτχο, που παίρνει την πάσα από τον Μιράντα, κατέβηκε το κέντρο ταχύτατα, έδωσε στον Φορτούνη έξω από την περιοχή, αυτός με τη μία δεξιά του στον Γκερέρο που επίσης με τη μια πλασάρε και άνοιξε το σκορ για το 1-0.

Σαν να μην έφτανε αυτό, στο 37΄ο Ολυμπιακός με τον Σισέ είχε και δοκάρι. Μετά την εκτέλεση-σεντρα του Φορτούνη ο Σισέ πήδηξε πιο ψηλά απ΄όλους και έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι του Σαράνοφ.

Στο 43΄ο Φορτούνης βρέθηκε απέναντι στον Σαράνοφ από δεξιά, αλλά το πρώτο του γύρισμα αποκρούστηκε από τον Σέρβο και το δεύτερο στο πέναλτι δεν βρήκε συμπαίκτη του.

Το 1-0 παρέμεινε στο πρώτο ημίχρονο.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο Ολυμπιακός διπλασίασε τα τέρματά του με τον Φετφατζίδη. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός έμεινε αμαρκάριστος στο δεύτερο δοκάρι, πήρε την πάσα από την κεφαλιά του Γκερέρο και με τη βοήθεια του… Σαράνοφ, που δεν αντέδρασε σωστά, διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Σαν μην έφτανε αυτό, στο 51΄ο Ομάρ Ελαμπντελαουί έκανε το 3-0. Ο Μπουχαλάκης έδωσε παράλληλα έξω απο την περιοχή στον Φορτούνη, αυτός στον Νάτχο που σούταρε, ο Σαράνοφ απέκρουσε και στην επαναφορά ο Νορβηγός είχε εύκολο έργο για το 3-0!

Στο 59΄ κόρνερ για τη Λαμία, διώξιμο με το κεφάλι από τον Μπουχαλάκη, ο Δημούτσος επιχειρεί μακρινό σουτ που καταλήγει ψηλά άουτ. Ένα λεπτό αργότερα, πλαγιοκόπηση του Φορτούνη και ωραίος ελιγμός και ένα σουτ που αποκρούεται δύσκολα.

Στο 72΄ο Γκερέρο προσπάθησε ανάμεσα σε Αντέτζο και Καρυπίδη να απειλήσει, αλλά βγήκε ο Σαράνοφ και μάζεψε τη μπάλα.

Στο 76΄ευκαιρία για τον Ολυμπιακό, με τον Ομάρ να γυρίζει από δεξιά και τον Καρυπίδη κι από κόντρα στον Αντέτζο να γυρίζει η μπάλα πάνω του, πριν διώξουν οι αμυντικοί των φιλοξενούμενων.

Το 3-0 έμεινε έως το τέλος του αγώνα…

Μία ακόμη ήττα για τον ΠΑΣ Λαμία, με απογοητευτική εμφάνιση. Πλέον, όλα για όλα για τους παίκτες του Μάκη Χάβου στον αγώνα της 15ης αγωνιστικής με τον Απόλλων Σμύρνης στο ΔΑΚ Λαμίας.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Ελαμπντελαουί, Μιράντα, Σισέ, Κούτρης, Μπουχαλάκης, Γκιγιέρμε, Νάτχο, Φετφατζίδης, Γκερέρο, Φορτούνης.

Αναπληρωματικοί: Γιαννιώτης, Καμαρά, Βρουσάι, Τσιμίκας, Βούκοβιτς, Μάνος, Τοροσίδης

ΠΑΣ Λαμία (Μάκης Χάβος): Σαράνοφ, Βάντερσον, Καρυπίδης, Αντέτζο, Σκόνδρας, Μπλάζιτς, Δημούτσος, Επστάιν, Μπερτόλιο, Βασιλαντωνόπουλος, Καραμάνος.

Αναπληρωματικοί: Μελίσσας, Καραγκούνης, Αναστασιάδης, Ρόμανιτς, Τσούκαλος, Ασίγκμπα, Μπουλούλης.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button