Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

Στοίχημα: Δυάδα από Κόπα Αφρικα

Καλημέρα αγαπητοί αναγνώστες! Και σήμερα έχουμε πλούσια αγωνιστική δράση, στο πρόγραμμα έχουν μπει για τα καλά και οι Σκανδιναβοί παράλληλα με τις εθνικές διοργανώσεις των Αφρικανών και των (Λατινο)Αμερικάνων.

Το Κόπα Αμέρικα θα περάσει πλέον στα νοκ άουτ παιχνίδια και τότε θα χτυπήσουμε. Προς το παρόν θα ασχοληθούμε με το Κόπα Άφρικα, το οποίο συνεχίζεται χωρίς εκπλήξεις. Ουσιαστικά, από τα φαβορί μόνον η Γκάνα δεν κατάφερε να κερδίσει, αλλά και πάλι ήταν εντός προγράμματος. Για σήμερα, έχουμε κρατήσει 2 προγνωστικά στοιχήματος από τα συνολικά 4 που διεξάγονται και αφορούν τον 1ο και 2ο Όμιλο. Ας δούμε τι έχουμε:

1ος όμιλος

Ουγκάντα-Ζιμπάμπουε: Ξεκινάμε με ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι κυρίως για την Ουγκάντα., η οποία μετά από περίπου 40+ χρόνια πέτυχε την πολυπόθητη νίκη στην πρεμιέρα με αντίπαλο τη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό. Μάλιστα, κέρδισε άνετα με 2-0 δίχως να δεχτεί γκολ! Ανάμεσα στις δύο ομάδες έχουμε 2 ισοπαλίες και μια ήττα για την Ουγκάντα. Η Ουγκάντα είναι ανεβασμένη και αυτό είναι ένα γεγονός. 2Ν-1Ι στα 3 πρόσφατα παιχνίδια της. Συνολικά, έχει σε 15 παιχνίδια από το 2018 ως και σήμερα 7 ισοπαλίες! Με μια ακόμη ισοπαλία, αν δεν κερδίσει, προκρίνεται και κάνει την έκπληξη. Η Ζιμπάμπουε από την άλλη, σκοράρει σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια της. 3Ν-1-2Η στα πρόσφατα 6 παιχνίδια της και με μέσο όρο 1 γκολ ανά αγώνα, την καθιστά σε μία ισάξια αντίπαλο. Θα παίξει ένα από τα 2 τελευταία της χαρτιά ενώ η Ουγκάντα έχει μια ακόμα ευκαιρία. Το Χ και το 2 πέφτει. Εμείς με ρίσκο επιλέγουμε την ισοπαλία. Χ στο 2.80 (Stoiximan).

2ος  όμιλος

Νιγηρία-Γουϊνέα:  Ολοκληρώνουμε τις επιλογές μας από το Κύπελλο Εθνών Αφρικής με τον 2ο όμιλο και το παιχνίδι της Νιγηρίας με την Γουϊνέα. Ας πιάσουμε πρώτα την Γουϊνέα. Η Γουϊνέα στο εναρκτήριο παιχνίδι της με αντίπαλο την νεοεισελθούσα Μαδαγασκάρη στο θεσμό εξέπληξε αρνητικά τους γνώστες αλλά και τους απλούς θεατές πετώντας 2 υπερπολύτιμους βαθμούς. 2-2 το σκορ και το εντυπωσιακό είναι ότι κατάφερα να δεχτεί 2 γκολ! Κάκιστο σημάδι για την άμυνά της αλλά και την οικονομία του ομίλου καθώς έχει μόλις 1 βαθμό και είναι με την πλάτη στον τοίχο. Στο σημερινό αγώνα πρέπει να πολεμήσει με όλες τις δυνάμεις που διαθέτει προκειμένου να πάρει ένα τελικό αποτέλεσμα που θα της δώσει ώθηση για τη συνέχεια. Βέβαια, κάτι τέτοιο μόνο εύκολο δεν είναι απέναντι σε μια ομάδα πολύπειρη και που σε κάθε διοργάνωση φτάνει ψηλά. Η Γουϊνέα μάλιστα φημίζεται για τις ισοπαλίες της καθώς έχει 4 σε 6 αγώνες. Αν υποτιμηθεί θα το πληρώσει. Όμως, δε θεωρώ ότι θα συμβεί κάτι τέτοιο σήμερα. Η Νιγηρία είναι πολύ σοβαρή και προσεκτική. Έχει μια αξιόλογη άμυνα, τα παιχνίδια της τα στηρίζει σε αυτήν την άμυνα και δικαιώνεται. 1-0 εύκολα κατάφερε να κερδίσει το Μπουρουντί στην πρεμιέρα. Την τελευταία αγωνιστική θα παίξει με την αδύναμη Μαδαγασκάρη και αν σήμερα πάρει την νίκη θα είναι πρώτη και θα έχει –θεωρητικά πάντα- ευνοϊκή διασταύρωση. Ένα γκολ θα σκοράρει. Με βάση την εικόνα που έχουμε από την Γουϊνέα, όσο και αν σοβαρευτεί δεν μπορεί να αλλάξει δραματικά την κατάσταση. Επομένως, θα πάμε με το σχετικό ρίσκο. Νιγηρία όβερ 1.5 γκολ στο 1.70 (Stoiximan). Καλή τύχη σε όλους.

Συνοπτικά:

Ουγκάντα-Ζιμπάμπουε ισοπαλία (2.80 Stoiximan)

Νιγηρία-Γουϊνέα Νιγηρία over 1,5 (1.70 Stoiximan)

Για όλα τα τελευταία νέα γύρω από το στοίχημα και τις τελευταίες εξελίξεις από τις νομιμες στοιχηματικες εταιριες, μπορείτε να επισκέπτεστε το portal: onlinestoixima.gr

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button