Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Μήνυση Βέρμπιτς σε Τσαρένκο για απόπειρα εκβιασμού, αγορά, κατοχή και χρήση ναρκωτικών

Ο Μπέντζαμιν Βέρμπιτς μήνυσε την πρώην σύντροφό του, Αλβίνα Τσαρένκο για απόπειρα εκβιασμού, αγορά, κατοχή και χρήση ναρκωτικών.

Ο Μπέντζαμιν Βέρμπιτς μήνυσε την πρώην σύντροφό του, Αλβίνα Τσαρένκο για απόπειρα εκβιασμού, αγορά, κατοχή και χρήση ναρκωτικών.

Το «σήριαλ» Βέρμπιτς vs Τσαρένκο δεν λέει να τελειώσει. Ένα σήριαλ που δυστυχώς έχει ανάμεσα και ένα παιδί 18 μηνών. Όπως αναφέρει το Reader.gr, ο Σλοβένος μεσοεπιθετικός του Παναθηναϊκού μήνυσε την Ουκρανή influencer και στη μήνυση του κάνει λόγο για:

Απόπειρα εκβιασμού κατ’ εξακολούθηση

Απόπειρα βίας κατ’ εξακολούθηση

Απειλές κατ΄εξακολούθηση

Πλαστογράφηση

Παραβίαση προσωπικών δεδομένων

Συκοφαντική δυσφήμιση

Αγορά, κατοχή, μεταφορά και χρήση ναρκωτικών

Ο δικηγόρος του Βέρμπιτς, Αντώνης Τσενές μιλώντας στο Reader ανέφερε μεταξύ άλλων: «Υπέρ του Βέρμπιτς καταθέτουν δύο νταντάδες που πρόσεχαν το παιδί όσο ήταν ζευγάρι, οι οποίες υποστηρίζουν ότι πράγματι η σύντροφός του κάνει χρήση ναρκωτικών. H δεύτερη νταντά τού εκμυστηρεύτηκε ότι η πρώην του επισκέπτεται έμπορο ναρκωτικών».

«Πρόκειται για αέρα κοπανιστό» ανταπαντά ο συνήγορος υπεράσπισης της influencer, Δημήτρης Βιδάκης. «Αν ισχύουν όλα αυτά, εδώ είμαστε να αποδειχτούν. Δεν πρόκειται να χάσει την επιμέλεια η πελάτης μου» εξηγεί. Όσον αφορά στην πορνεία, η πλευρά του ποδοσφαιριστή υποστηρίζει ότι η Τσαρένκο βγάζει χρήματα από πορνογραφικά σάιτ της χώρας της, ενώ ο κ. Βιδάκης υποστηρίζει πως είναι απλά influencer με «τολμηρό υλικό».

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button