Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Οι σίγουροι Σαμασέκου-Μπα, οι παρτενέρ τους και οι Χάμες-Μασούρας

Οι σκέψεις του Μίτσελ για την ενδεκάδα του Ολυμπιακού απέναντι στον Βόλο. #stoiximan_slgr #olympiacosfc #Ba #James #Μασούρας #αντίπαλοςΠΑΣΛαμία #playoffs #SportsNews #season2022_2023

Οι σκέψεις του Μίτσελ για την ενδεκάδα του Ολυμπιακού απέναντι στον Βόλο. #stoiximan_slgr #olympiacosfc #Ba #James #Μασούρας #αντίπαλοςΠΑΣΛαμία #playoffs #SportsNews #season2022_2023

Τα πλάνα του Μίτσελ για το Βόλος-Ολυμπιακός.

Η προετοιμασία των «ερυθρόλευκων» για την πρεμιέρα τους στα playoffs της Stoiximan Super League έχει μπει στην τελική της ευθεία, με τον Ισπανό τεχνικό να βάζει τις τελευταίες πινελιές.

Με τα τωρινά δεδομένα φαίνεται να υπάρχουν κάποια ερωτηματικά, εκτός και αν ο 59χρονος προπονητής έχει πάρει τις αποφάσεις του, έχοντας κρατήσει κλειστά τα χαρτιά του.

Σε ό,τι αφορά τις επιλογές που έχουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον, ο Μπα θα επιβραβευτεί για την πολύ καλή του παρουσία το τελευταίο διάστημα, παραμένοντας στο αρχικό σχήμα, με τον Παπασταθόπουλο, ο οποίος είναι διαθέσιμος πλέον να διεκδικεί θέση στο πλευρό του. Ανάμεσα στον έμπειρο άσο και Ντόη θα επιλέξει ο Μίτσελ.

Ο Σαμασέκου έχει καπαρωμένη θέση στο κέντρο, ενώ τη θέση του τιμωρημένου Χουάνγκ διεκδικεί ο Κασάμι, αλλά και ο Ανδρούτσος. Πάντως, ο Ελβετός είχε συνυπάρξει με τον μέσο από το Μάλι στο ματς Κυπέλλου με τον Άρη και σίγουρα πρόκειται για κάτι που θα παίξει τον ρόλο του.

Εκτός υπενθυμίζεται ότι είναι και ο Μπιέλ λόγω της φθηνής αποβολής στο ματς με την ΑΕΚ. Επικρατέστερος μοιάζει ο Μασούρας για να καλύψει το κενό του, αλλά πολλά θα εξαρτηθούν και από το επίπεδο ετοιμότητας του Χάμες, που ήταν έτοιμος να περάσει στη θέση του Ισπανού κόντρα στους «κιτρινόμαυρους», αλλά η κόκκινη άλλαξε τα δεδομένα. Το μόνο σίγουρο για τη μεσοεπιθετική τριάδα είναι ότι θα ξεκινήσει ο φορμαρισμένος Φορτούνης.

πηγή: Sport-FM

Διαβάστε επίσης

Back to top button