Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

ΑΕΚ: Αποφασίζει για φορ ο Αλμέιδα

Τον αντικαταστάτη του Λιβάι Γκαρσία στην κορυφή της επίθεσης της ΑΕΚ αναζητά ο Ματίας Αλμέιδα.

Τον αντικαταστάτη του Λιβάι Γκαρσία στην κορυφή της επίθεσης της ΑΕΚ αναζητά ο Ματίας Αλμέιδα.

Η προετοιμασία της ΑΕΚ για την πρεμιέρα των πλέι οφ κόντρα στον Παναθηναϊκό ολοκληρώνεται σήμερα και μια από τις θέσεις που προβληματίζουν τον Ματίας Αλμέιδα είναι αυτή του φορ.

Ο Λιβάι Γκαρσία δεν θα είναι διαθέσιμος στο ντέρμπι της Κυριακής και ουσιαστικά οι επιλογές για την αντικατάστασή του είναι μετρημένες. Ο Στίβεν Τσούμπερ αποτελεί τον παίκτη που έδειξε ότι μπορεί να αγωνιστεί σε αυτή τη θέση, κι όπως αναφέρει η εφημερίδα «Ώρα των Σπορ», είναι το φαβορί.

Ο Ελβετός άσος έχει προσαρμοστεί στη νέα αυτή θέση και στα ματς με ΟΦΗ και Ατρόμητο ήταν εξαιρετικός, πετυχαίνοντας κι ένα γκολ.

Εναλλακτικά υπάρχει το σχήμα που δοκίμασε η ΑΕΚ κόντρα στον Ολυμπιακό, με τον Αραούχο φορ και τον Πινέδα πίσω του σε πιο ελεύθερο ρόλο. Ωστόσο, ο «Τσίνο» δεν ήταν τόσο αποδοτικός στην παλιά του θέση και έβγαινε συχνά εκτός περιοχής για να πάρει τη μπάλα.

Φυσικά, στις επιλογές βρίσκεται και ο Τομ Φαν Βέερτ, ο οποίος την περασμένη αγωνιστική έμεινε εκτός αποστολής. Ο Ολλανδός φορ όμως αποτελεί μια αξιόπιστη λύση για την επίθεση και δεν αποκλείεται είτε να ξεκινήσει ως βασικός, είτε να μπει ως αλλαγή στο ματς.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button