Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Καθυστερήσεις χωρίς τέλος: Ματς στη Βολιβία έληξε στο 90+41’ (vid)

Κάθε ρεκόρ έσπασε διαιτητής στη Βολιβία, που κράτησε καθυστερήσεις διάρκειας σχεδόν ενός ημιχρόνου.

Κάθε ρεκόρ έσπασε διαιτητής στη Βολιβία, που κράτησε καθυστερήσεις διάρκειας σχεδόν ενός ημιχρόνου.

Πολλές φορές ένα παιχνίδι ποδοσφαίρου μοιάζει να μην τελειώνει, αλλά αυτό που έγινε στη Βολιβία έσπασε κάθε ρεκόρ.

Η αναμέτρηση ανάμεσα σε Ατλέτικο Παλμαφλόρ και Μπλούμινγκ δεν τέλειωνε με τίποτα. Ο διαιτητής κράτησε 41 λεπτά καθυστερήσεις, γιατί έγιναν πολλά και διάφορα σε αυτό το ματς.

Το παιχνίδι είχε αναβληθεί την προηγούμενη μέρα λόγω κακοκαιρίας, ενώ και πάλι οι συνθήκες δεν ήταν ιδανικές για ποδόσφαιρο. Το πρώτο ημίχρονο κύλησε ομαλά, με την Ατλέτικο Παλμαφλόρ να προηγείται 1-0. Τα πράγματα έμοιαζαν απλά, όταν στο 82’ έγινε το 2-0, αλλά στο 86’ η Μπλούμινγκ μείωσε σε 2-1. Για να επικυρωθεί το γκολ των φιλοξενούμενων μέσω VAR, χρειάστηκαν 13 λεπτά και κάπου εκεί ξεκίνησαν οι καθυστερήσεις.

Στον επιπλέον χρόνο υπήρξαν εκ νέου καθυστερήσεις και φτάνοντας στο 90+21’, οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα ποδοσφαιριστές, αλλά τρία λεπτά αργότερα κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 2-2. Το παιχνίδι όμως απείχε πολύ από το να τελειώσει και η Ατλέτικο Παλμαφλόρ βρήκε το νικητήριο γκολ στο 90+38’, με τον διαιτητή να σφυρίζει τρεις φορές στο 41ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Η Μπλούμινγκ χαρακτήρισε ντροπιαστική τη διαιτησία, ανακοινώνοντας ότι θα κινηθει νομικά. Πάντως η Ομοσπονδία τιμώρησε επ’ αόριστον τους διαιτητές του αγώνα, μέχρι να εξεταστούν τα ηχητικά των συνομιλιών των ρέφερι με το VAR και να αποδοθούν ευθύνες.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button