ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Λαμία-ΠΑΣ Γιάννινα: Μάχη σωτηρίας στη Φθιώτιδα

Λαμία και ΠΑΣ Γιάννινα κοντράρονται στη Φθιώτιδα (21:00), στην πρεμιέρα τους στα playouts της Stoiximan Super League.

Λαμία και ΠΑΣ Γιάννινα κοντράρονται στη Φθιώτιδα (21:00), στην πρεμιέρα τους στα playouts της Stoiximan Super League.

ΛΑΜΙΑ – ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Νικητής είναι η ισοπαλία στις αναμετρήσεις των δύο ομάδων με γηπεδούχο την Λαμία. Μέχρι τώρα έχουν αναμετρηθεί πέντε φορές στην Φθιώτιδα και τα τρία παιχνίδια του έχουν ολοκληρωθεί με ισοπαλία.

Η μοναδική νίκη της Λαμίας είναι από τις 29 Απριλίου 2018 και ήταν για προτελευταία αγωνιστική της σεζόν, με τους Πίτι και Όμο να γράφουν το 2-0 και τον Χαλκιαδάκη να μειώνει σε 2-1 στο 76ο λεπτό.

Ισόπαλα ολοκληρώθηκαν και τα δύο μεταξύ τους παιχνίδια στο φετινό πρωτάθλημα και μάλιστα με το ίδιο σκορ (1-1). Ο ΠΑΣ Γιάννινα παραμένει αήττητος στα τέσσερα τελευταία, αφού το 2021-22 είχε επικρατήσει και στα δύο παιχνίδια, ενώ δεν βρέθηκαν μετά την κανονική διάρκεια, αφού η ομάδα της Ηπείρου είχε συμμετάσχει στα Playoffs και η Λαμία στα Playouts.

Η Λαμία είναι η ομάδα που έχει συγκεντρώσει τους λιγότερους βαθμούς στα παιχνίδια που έδωσαν μεταξύ τους στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, με μόλις μια νίκη (επί του Λεβαδειακού) σε επτά αναμετρήσεις στην έδρα της με όλους τους αντιπάλους της στα Playouts.

5 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

1 ΝΙΚΗ ΛΑΜΙΑ

3 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

1 ΝΙΚΗ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

ΓΚΟΛ: 4-4

Διαβάστε επίσης

Back to top button