Α΄ ΦθιώτιδαςΕρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Πάμε Κουβά: Με τα παιχνίδια της 22ης αγωνιστικής

Πέντε ματσάκια σήμερα για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α΄Φθιώτιδας και πάμε να δούμε τι προγνωστικά έχουμε. #ΕΠΣΦθιώτιδας #Α_Φθιώτιδας #Πάμε_Κουβά #ΕρασιτεχνικόΠοδόσφαιρο #SportsNews #season2022_2023

Πέντε ματσάκια σήμερα για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α΄Φθιώτιδας και πάμε να δούμε τι προγνωστικά έχουμε.

Από ντέρμπι σε ντέρμπι πηγαίνουμε και θα πηγαίνουμε μέχρι να τελειώσει το πρωτάθλημα όπως φαίνεται.

Μετά το Α.Ε Μαλεσίνας – Δάφνη Λιβανατών της 21ης αγωνιστικής, για την 22η έχουμε το Δάφνη Λιβανατών  – Ολυμπιακός Λαμίας σήμερα.

Εμείς όπως κάθε αγωνιστική θα δώσουμε τα προγνωστικά μας για τους αγώνες της 22ης αγωνιστικής.

Πάμε να δούμε τι έχουμε:

1. ΓΗΠ. ΜΑΛΕΣΙΝΑΣ: ΜΑΛΕΣΙΝΑ 08 – ΝΙΚΗ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ—> Πήρε το ντέρμπι και συνεχίζει η Μαλεσίνα. Εύκολα, δύσκολα θα κερδίσει και σήμερα. (Οπότε πάμε με τον άσσο)

2. ΓΗΠ. ΣΤΥΛIΔΑΣ: ΣΤΥΛΙΣ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΛΑΡΥΜΝΑΣ—> Ωραίο ντερμπάκι θα είναι το συγκεκριμένο παιχνίδι. Δύο ισοδύναμες πάνω-κάτω ομάδες οι οποίες σκοράρουν γενικά αρκετά… (Οπότε θα πάω με το 1Χ)

3. ΓΗΠ. ΛΙΒΑΝΑΤΩΝ: ΔΑΦΝΗ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΜΙΑΣ—> Στο ντέρμπι των Λιβανατών, νομίζω ότι η Δάφνη θα τα δώσει όλα για τη νίκη, καθώς θέλει τους τρεις βαθμούς πάση-θυσία. (Οπότε θα πάω με τον άσσο)

4. ΓΗΠ. ΚΑΛΥΒΙΩΝ: ΚΑΛΥΒΙΑ – ΛΙΑΝΟΚΛΑΔΙ—> Δυνατό ματς στο «Αλέκος Παπαγεωργίου». Αμφότερες οι ομάδες έχουν ως έδρα το συγκεκριμένο γήπεδο, όμως θεωρώ πως η Α.Ε Καλυβίων θα έχει το πάνω χέρι στο ματς. (Οπότε θα πάω με τον άσσο και το Goal-Goal)

5. ΓΗΠ. ΣΤΑΥΡΟΥ: ΑΣΤΗΡ ΣΤΑΥΡΟΥ – ΑΤΑΛΑΝΤΗ—> Θα δυσκολέψει τον Αστέρα η Αταλάντη, αλλά δύσκολα βλέπω να χάνει βαθμούς η ομάδα του Σταυρού. (Θα επιλέξω τον άσσο)

Διαβάστε επίσης

Back to top button