Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Super League 2: Στο «κόκκινο» λόγω χρεών η Παναχαϊκή – Καμία εξέλιξη για τα έσοδα από το στοίχημα

Το πρωτάθλημα της Super League 2 συνεχίζεται, τα χρέη τρέχουν μα τα έσοδα αγνοούνται.

Το πρωτάθλημα της Super League 2 συνεχίζεται, τα χρέη τρέχουν μα τα έσοδα αγνοούνται.

Η δράση στη Super League 2 συνεχίζεται για δεύτερη εβδομάδα, μετά την 40ήμερη διακοπή, ωστόσο ακόμα οι ομάδες δεν έχουν καμία ενημέρωση για το πότε και πόσα θα είναι τα έσοδα που θα εισπράξουν από το στοίχημα.

Οι εκλογές για ανάδειξη νέου προέδρου, μετά την παραίτηση του Λεωνίδα Λεουτσάκου, είχαν ως νικητή τον Πέτρο Μαρτσούκο, αλλά ο έτερος υποψήφιος, ο Αντώνης Ροκάκης, προσέφυγε στο Διαιτητικό Δικαστήριο κατά της εκλογικής διαδικασίας και η εκδίκαση αυτή θα γίνει την Τρίτη (21/3).

Μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο, ο υφυπουργός Αθλητισμού δεν δέχεται να συναντηθεί με τον νέο πρόεδρο, με αποτέλεσμα οι ΠΑΕ της κατηγορίας να παραμένουν στον αέρα. Ήδη ο Απόλλων Λάρισας αποχώρησε από το πρωτάθλημα, δηλώνοντας οικονομική αδυναμία να συνεχίσει.

Και ίσως να μην είναι η τελευταία ομάδα που θα το πράξει, καθώς με την επανέναρξη της δράσης, άρχισε η ενεργοποίηση των ποινών για τα χρέη των ΠΑΕ προς ποδοσφαιριστές. Μόνο που τα ταμεία παραμένουν άδεια.

Στον ΟΦ Ιεράπετρας ενεργοποιήθηκε η ποινή αφαίρεσης 3 βαθμών και έχει λίγες μέρες περιθώριο να τακτοποιήσει την οφειλή, πριν μονιμοποιηθεί η ποινή και οδηγήσει σε αποβολή της ομάδας σε τρεις αγωνιστικές.

Σε εξόχως δεινή θέση βρίσκεται η Παναχαϊκή, καθώς μέσα σε 10 μέρες καλείται να εξοφλήσει ολοσχερώς αρκετούς ποδοσφαιριστές όπως τον Ιωσήφ Λαμπρόπουλο, Αλκιβιάδη Μαρκοπουλιώτη, Αλμπερτ Μπρους, Τιμόθεο Τσελεπίδη, Κωνσταντίνο Παπαδόπουλο και Θανάση Παπατόλιο, με το ποσό να ξεπερνά τα 30.000 ευρώ.

Ήδη έχει ρυθμιστεί η οφειλή προς τον Χρήστο Αραβίδη, ο οποίος θα εξοφληθεί σε τέσσερις ισόποσες δόσεις με το συνολικό ποσό να ανέρχεται γύρω στα 21.000 ευρώ. Το ίδιο καλείται να κάνει η πατρινή ομάδα και με τους υπόλοιπους παίκτες

Ποινές επιβλήθηκαν από το Διαιτητικό Δικαστήριο και σε Ηρόδοτο, Αναγέννηση Καρδίτσας για ανεξόφλητες οφειλές, με τις ομάδες να περιμένουν κάποια έσοδα για να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button