Β΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

Άνετη επικράτηση της Αναγέννησης επί της Θύελλας Ροδωνιάς!

Μεγάλη σε έκταση νίκη πέτυχε το απόγευμα του Σαββάτου η γηπεδούχος Αναγέννηση Δυτικής Φθιώτιδας επί της Θύελλας Ροδωνιάς.

Μεγάλη σε έκταση νίκη πέτυχε το απόγευμα του Σαββάτου η γηπεδούχος Αναγέννηση Δυτικής Φθιώτιδας επί της Θύελλας Ροδωνιάς.

Ρεπορτάζ: Γιώργος Ντζιαβίδας

Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν παίζοντας έξυπνα στην αρχή του αγώνα, αλλά οι γηπεδούχοι στη συνέχεια έχοντας την κατοχή της μπάλας κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο μισάωρο και λίγα λεπτά πριν το ημίχρονο πέτυχαν άλλα δύο τέρματα, για να πάνε στην ανάπαυλα με προβάδισμα τριών τερμάτων.

Στην επανάληψη έχοντας την καθολική υπεροχή και εκμεταλλευόμενοι την κούραση των παικτών της Ροδωνιάς, πέτυχαν άλλα τρία τέρματα .

Οι φιλοξενούμενοι επηρεασμένοι από την μεγάλη αποχή από τους αγώνες(πλέον του ενός μηνός) και την αδυναμία εναλλακτικών λύσεων από τον πάγκο, φάνηκαν να μην έχουν δυνάμεις-κυρίως στο Β΄μέρος-και υποτάχθηκαν στην γηπεδούχο ομάδα.

ΓΚΟΛ-ΦΑΣΕΙΣ:

8΄καλό σουτ, αλλά άουτ από τον Χαμπίπη.

14΄πολύ ωραία ατομική προσπάθεια του Κωστόπουλου Β., ο οποίος έδωσε την μπάλα στον Παπαυγέρη και αυτός με ένα υπέροχο σουτ έξω από την περιοχή, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Μακρή κάνοντας το 0-1.

18΄Σειρά των γηπεδούχων μετά την ατομική προσπάθεια του Χατήρα, ο οποίος μπήκε στην περιοχή, αλλά το αριστερό σουτ που έκανε πέρασε τη μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Ντσίμα.

20΄πάλι ο Κωστόπουλος Β. για τη Ροδωνιά με ωραίες ενέργειες ξέφυγε, μπήκε στην περιοχή του Μακρή, σούταρε, αλλά ο γκολκίπερ των γηπεδούχων με ωραία προσπάθεια, “πέταξε” τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

33΄ο Ψυχογιός από κοντά με πλασέ ισοφάρισε σε 1-1.

43΄ο Παναγιώτου  έκανε με κοντινό σουτ την ανατροπή σημειώνοντας το 2-1, με τους φιλοξενούμενους όμως να διαμαρτύρονται έντονα για οφσάιντ.

45΄ο Ψυχογιός και πάλι με διαγώνιο δυνατό σουτ έξω από την περιοχή πέτυχε το 3-1.

63΄και 67΄ο Κύρκος που είχε πάρει τη θέση του Ψυχογιού από κοντά σημείωσε δύο τέρματα και ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 5-1.

70΄ο Παναγιώτου έκανε το τελικό 6-1.

Διαιτητής της συνάντησης ο Αναγνώστου Κ. με βοηθούς τους Γκιολέ Κ. και Αρχοντή Ι.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

“ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ” Δ. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ(Παναγιώτου Η.): Μακρής, Μπαρμπούνης, Δρόσος, Ρίζος, Δάμπασης, Χατήρας(46΄Κύρκος), Χαμπίπης(46΄Λάιος), Κατσαντώνης, Ψυχογιός(55΄Αντωνίου), Ιωάννου, Παναγιώτου

ΘΥΕΛΛΑ ΡΟΔΩΝΙΑΣ(Γιαννούτσος Ι.): Ντσίμας, Γιαννούτσος Γ. , Ζαγγανάς, Κωστόπουλος Σ., Τζάθας, Κατσακιώρης, Γκουτζηκώστας, Κωστόπουλος Ε., Παπαυγέρης(46΄Γιαννούτσος Ι.), Καλαντζής, Ντζιαβίδας

Διαβάστε επίσης

Back to top button