ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Μάντζιος: «Θα πάμε στη Λαμία για την πρόκριση»

Μετά από ένα ακόμη παιχνίδι, ο Άκης Μάντζιος υποχρεώθηκε να αναδείξει ουσιαστικά το ίδιο πρόβλημα, την τρομερή δυσκολία που έχει ο Άρης στο γκολ. #arisfc #ΚύπελλοΕλλάδος #lamiafc #Μάντζιος #δηλώσεις

Μετά από ένα ακόμη παιχνίδι, ο Άκης Μάντζιος υποχρεώθηκε να αναδείξει ουσιαστικά το ίδιο πρόβλημα, την τρομερή δυσκολία που έχει ο Άρης στο γκολ.

Ο προπονητής του Άρη μίλησε στα κανάλια COSMOTE TV μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα με τη Λαμία στον πρώτο αγώνα του Κυπέλλου. «Νομίζω ότι σαν εικόνα αγώνα στο μεγαλύτερο διάστημα αν όχι σε όλο είχαμε τον έλεγχο και ειδικά στο πρώτο ημίχρονο βγάλαμε καλές συνεργασίες, είχαμε ενέργεια, φάσεις, μας έλειψε όμως καλή τελική και το γκολ. Νομίζω ότι την ίδια εικόνα είδαμε και στο δεύτερο ημίχρονο όπου σαφώς δεν είχαμε τον αριθμό των ευκαιριών που κάναμε στο πρώτο γιατί δεν είχαμε συνεργασίες και νομίζω ότι μετά από ένα σημείο μας κατέβαλε το άγχος επειδή δεν βρίσκαμε το γκολ. Θα πάμε την άλλη εβδομάδα να διεκδικήσουμε την πρόκριση στη Λαμία».

Ο Άκης Μάντζιος ρωτήθηκε για το πρόβλημα στο γκολ και απάντησε… «είναι πολλά… Δεν είναι ότι η μπάλα δεν φτάνει στην περιοχή, μας λείπει όμως η αποτελεσματικότητα για να πάρουμε αυτό που θέλουμε».

Διαβάστε επίσης

Back to top button