Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Άρης-ΠΑΟΚ: Η Θεσσαλονίκη χωρισμένη στα δύο για την πρεμιέρα των playoffs

Άρης και ΠΑΟΚ κοντράρονται απόψε (19:00) στο «Κλεάνθης Βικελίδης», στο μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης για την πρώτη αγωνιστική των playoffs στη φετινή Stoiximan Super League!

Άρης και ΠΑΟΚ κοντράρονται απόψε (19:00) στο «Κλεάνθης Βικελίδης», στο μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης για την πρώτη αγωνιστική των playoffs στη φετινή Stoiximan Super League!

ΑΡΗΣ – ΠΑΟΚ

Ο Άρης διατηρεί ένα αήττητο σερί τριών αγώνων με τον ΠΑΟΚ στην έδρα του, οι οποίοι αφορούν στην κανονική διάρκεια και στα Playoffs του πρωταθλήματος. Αυτή η επίδοση αποτελούσε ένα κομμάτι του γενικού αήττητου που κράτησε για πέντε διαδοχικά ματς εντός και εκτός έδρας απέναντι στον ΠΑΟΚ, το οποίο έσπασε στην αναμέτρηση ΠΑΟΚ – Άρης 1-0 για τον Β’ Γύρου του φετινού πρωταθλήματος. Στις πέντε αυτές αναμετρήσεις μάλιστα ο Άρης δεν είχε δεχθεί ούτε γκολ.

Το τελευταίο γκολ του ΠΑΟΚ στην έδρα του Άρη είναι στις 21 Απριλίου 2021 για τα Playoffs του πρωταθλήματος, με τον Σβαμπ να σημειώνει το τέρμα και με αυτό ο Δικέφαλος να παίρνει τη νίκη με 1-0. Από τότε, μέχρι και τις 4 Ιανουαρίου 2023 όπου σκόραρε ο Ίνγκασον για το 1-0 του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, ο Άρης είχε διατηρήσει ανέπαφη την εστία του.

Ο Άρης με τον ΠΑΟΚ θα αναμετρηθούν για 63η φορά στην ιστορία τους σε επίπεδο Α’ Εθνικής. Οι Κιτρινόμαυροι μέχρι τώρα έχουν σημειώσει 22 νίκες, ο ΠΑΟΚ έχει 15 και 25 παιχνίδια τους έχουν τελειώσει ισόπαλα.

Στις νίκες, ο Άρης μετρά 8 με 1-0, ενώ ο ΠΑΟΚ μοιράζει τις πρωτιές του ανάμεσα στο 1-0 και το 2-1 που έχουν εμφανιστεί από πέντε φορές.

Ο Απόστολος Τερζής ως υπηρεσιακός προπονητής είχε κληθεί να οδηγήσει τον Άρη στο ντέρμπι του Α’ Γύρου που ολοκληρώθηκε με λευκή ισοπαλία και εκείνο ήταν το τρίτο ντέρμπι του με τον ΠΑΟΚ και όλα έχουν τελειώσει ισόπαλα, τα δύο τελευταία με 0-0 και το πρώτο του με 2-2.

ΑΡΗΣ – ΠΑΟΚ

62 ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ

22 ΝΙΚΕΣ ΑΡΗΣ

25 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

15 ΝΙΚΕΣ ΠΑΟΚ

ΓΚΟΛ: 68-52

Πιθανές ενδεκάδες:

Άρης (Τερζής, 4-2-3-1): Κουέστα – Εμπακατά, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Μαζικού – Ντουκουρέ, Ετέμπο, Νταρίντα – Ματέο Γκαρσία, Παλμα, Γκρέι

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου, 4-2-3-1): Κοτάρσκι – Σάστρε, Κάργας, Κουλιεράκης, Ράφα Σοάρες – Αουγκούστο, Ντάντας – Νάρεϊ, Κωνσταντέλιας, Α. Ζίβκοβιτς – Μπραντόν Τόμας

Διαβάστε επίσης

Back to top button