Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Βόλος-Ολυμπιακός: Δοκιμασία στο «ερυθρόλευκο» Πανθεσσαλικό για τους Πειραιώτες

Μία εβδομάδα μετά το μεγάλο «διπλό» επί της ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός φιλοξενείται στον Βόλο και η νίκη αποτελεί μονόδρομο ώστε να παραμείνει γερά στο κόλπο για τον τίτλο. Τα πλάνα των προπονητών.

Μία εβδομάδα μετά το μεγάλο «διπλό» επί της ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός φιλοξενείται στον Βόλο και η νίκη αποτελεί μονόδρομο ώστε να παραμείνει γερά στο κόλπο για τον τίτλο. Τα πλάνα των προπονητών.

ΒΟΛΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Οκτώ φορές έχουν συναντηθεί στην ιστορία τους ο Ολυμπιακός με τον Βόλο εντός και εκτός έδρας για τη Super League και οι Ερυθρόλευκοι έχουν έξι νίκες, ενώ δύο αναμετρήσεις έχουν τελειώσει ισόπαλες, μια στην Μαγνησία και μια στον Πειραιά.

Αυτή είναι η πρώτη συμμετοχή του Βόλου στην διαδικασία των Playoffs και μέχρι τώρα όλες οι αναμετρήσεις του με τον Ολυμπιακό ήταν για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Η ομάδα της Μαγνησίας γίνεται η 13η που συμμετέχει στη διαδικασία αυτή στα χρόνια που τα Playoffs διεξάγονται σε όλες τις μορφές από τη Super League.

Ο Βόλος πήρε την ισοπαλία στην έδρα του απέναντι στον Ολυμπιακό την πρώτη του χρονιά στην κατηγορία, το 2019-20 και εκείνο το 0-0 ακολούθησαν τρεις νίκες της ομάδας του Πειραιά στον Βόλο και ήταν το μοναδικό παιχνίδι που δεν κατάφεραν να σκοράρουν οι Ερυθρόλευκοι απέναντι στην ομάδα του Βόλου.

Η νίκη του Ολυμπιακού με 4-0 στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος απέναντι στον Βόλο είναι η ευρύτερη εκτός έδρας, ενώ το ρεκόρ ανεξάρτητα έδρας κατέχει η πρώτη συνάντηση της ιστορίας τους, στις 14 Σεπτεμβρίου 2019, όταν ο Ολυμπιακός επικράτησε με 5-0.

4 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

– ΝΙΚΕΣ ΒΟΛΟΣ

1 ΙΣΟΠΑΛΙΑ

3 ΝΙΚΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΓΚΟΛ: 1-7

Πιθανές ενδεκάδες
Βόλος (Κώστας Μπράτσος): Κλέιμαν – Άλχο, Εσκοβάλ, Πίρινεν – Λούνα, Τσοκάνης – Ντέλετιτς, Πιρές, Σιρίνος – Οζέγκοβιτς

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Πασχαλάκης – Ροντινέι, Παπασταθόπουλος, Μπα, Ρέαμπτσιουκ – Σαμασέκου, Κασάμι – Φορτούνης, Χάμες, Κανός – Μπακαμπού

Διαιτητής: Διαμαντόπουλος
Βοηθοί: Κωστάρας και Δημητριάδης
4ος: Τζοβάρας
VAR: Παπαδόπουλος και Πετρόπουλος

Διαβάστε επίσης

Back to top button