Ερασιτέχνης ΠΑΣ ΛαμίαΠοδόσφαιρο Γυναικών

Το «πάλεψαν» κόντρα στον πρωτοπόρο οι γυναίκες του ΠΑΣ Λαμία!

Στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του 5ου ομίλου της Γ΄Εθνικής ο ΠΑΣ Λαμία αγωνίστηκε στο γήπεδο του Βούρκου κόντρα στον πρωτοπόρο ΠΓΑΟ Χαλκίδας.

Προσπάθησαν να αποσπάσουν το θετικό αποτέλεσμα από τον πρωτοπόρο του 5ου ομίλου οι γυναίκες του ΠΑΣ Λαμία, όμως ηττήθηκαν με 2-0 από τον ΠΓΑΟ Χαλκίδας.

Στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του 5ου ομίλου της Γ΄Εθνικής ο ΠΑΣ Λαμία αγωνίστηκε στο γήπεδο του Βούρκου κόντρα στον πρωτοπόρο ΠΓΑΟ Χαλκίδας.

Διαβάστε την ανακοίνωση του Ερασιτέχνη ΠΑΣ Λαμία:

Την ήττα με 2-0 γνώρισε η ομάδα μας σε αγώνα της 7ης αγωνιστικής του 5ου ομίλου της Γ’ Εθνικής γυναικών από τον πρωτοπόρο και χωρίς βαθμολογικές απώλειες ΠΓΑΟ Χαλκίδας στο Δημοτικό γήπεδο Βούρκου στη Χαλκίδα.

Τα κορίτσια μας κοίταξαν στα μάτια τις έμπειρες αντιπάλους τους, ήταν ανταγωνιστικές σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης ενώ με λίγη τύχη θα μπορούσαν να έχουν πάρει ένα καλύτερο αποτέλεσμα.

Τα γκολ σημείωσαν οι Κολοκάθη (28΄) και Φούντα (43΄ αυτογκόλ).

Πολύ καλή η διαιτησία του κ. Τσιακμακούδη που είχε βοηθούς τους κ Φλώτσιο και Καραθανάση της ΕΠΣ Βοιωτίας.

ΠΓΑΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ (Δάρλας): Γιάνναλη, Βόλη (81΄ Μακρή), Μπίστα (46΄ Κριθαρέλη), Μάρκου, Αυλωναρίτη, Δάρλα,, Κηρύκου, Στεφανοπούλου, Ogici, Κολοκάθη (63′ Τσιφλάκου), Αναστασίου.

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 (Παπαστάμος): Σπουρνιά, Φούντα (46΄Ρίζου Αρ.), Νταρλαδήμα (87΄ Κωστορρίζου Ευ), Οικονόμου, Κουρομπλή (56′ Καραδήμα), Παπαστάμου, Πενταγιώτη, Κωστορίζου Γερ. (71΄ Τράκα), Φαρδέλα (87΄ Τσώρου), Χότζα, Παπαδοπούλου.

Ευχαριστούμε τη Διοίκηση του ΠΓΑΟ Χαλκίδας για την άψογη φιλοξενία

Στα άλλα αποτελέσματα του ομίλου

Ταμυναϊκός Αλιβερίου – Αστέρας Χαλκίδας 2-4

Νηρηίδες – Απολλωνίδες Ερέτριας 8-2

Ακολουθεί η βαθμολογία:

Διαβάστε επίσης

Back to top button