Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Χαμός στην εθνική Αργεντινής: «κόπηκε» ο Πάπου Γκόμες επειδή έκανε… μάγια στον Λο Σέλσο!

Το «κόψιμο» του Πάπου Γκόμες από την αποστολή της εθνικής ομάδας της Αργεντινής προήλθε μετά από αίτημα των άλλων διεθνών, επειδή ο άσος της Σεβίλλης έκανε... μάγια στον Τζιοβάνι Λο Σέλσο!

Το «κόψιμο» του Πάπου Γκόμες από την αποστολή της εθνικής ομάδας της Αργεντινής προήλθε μετά από αίτημα των άλλων διεθνών, επειδή ο άσος της Σεβίλλης έκανε… μάγια στον Τζιοβάνι Λο Σέλσο!

Απίθανα πράγματα έρχονται στη δημοσιότητα σχετικά με την απουσία του Γκόμες από την αποστολή της παγκόσμιας πρωταθλήτριας για τα δύο προσεχή φιλικά παιχνίδια, τα οποία είναι sold out καθώς οι Αργεντινοί θέλουν να δουν από κοντά τους παίκτες που θριάμβευσαν πριν από τρεις μήνες στο Κατάρ.

Ο Πάπου Γκόμες δεν είναι στις κλήσεις του Λιονέλ Σκαλόνι επισήμως επειδή αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού. Ωστόσο, φαίνεται πως υπάρχει παρασκήνιο πίσω από τη μη κλήση του.

Σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ, λοιπόν, ο Γκόμες συνηθίζει να επισκέπτεται έναν μάγο, με στόχο να κάνει μάγια σε συμπαίκτες του και να κερδίζει αυτός θέση στην εθνική ομάδα.

Τελευταίο… θύμα του φαίνεται πως ήταν ο Λο Σέλσο, ο οποίος έχασε το Παγκόσμιο Κύπελλο καθώς ήταν τραυματίας. Βέβαια, Γκόμες και Λο Σέλσο δεν παίζουν στην ίδια θέση, αλλά τα ρεπορτάζ επιμένουν πως οι άλλοι παίκτες της εθνικής Αργεντινής όταν έμαθαν για τα καμώματα του συμπαίκτη του ζήτησαν την απομάκρυνσή του.

Και, μάλιστα. ο ίδιος ο Λιονέλ Μέσι φέρεται να θέλησε να στείλει ένα μήνυμα στον Γκόμες, καθώς τον… αντικατέστησε με τον Πάουλο Ντιμπάλα σε μια φωτογραφία που έβγαλαν οι διεθνείς πριν από προπόνηση…

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button