Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ο γρίφος των τριών δεκαριών που καλείται να διαχειριστεί ο Μίτσελ & το προβάδισμα Φορτούνη

Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του εννέα... τελικούς για το πρωτάθλημα και η συνύπαρξη των Φορτούνη, Χάμες και Μπιέλ εξακολουθεί να αποτελεί γρίφο. #stoiximan_slgr #olympiacosfc #Michel #playoffs #αντίπαλοςΠΑΣΛαμία #SportsNews #season2022_2023

Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του εννέα… τελικούς για το πρωτάθλημα και η συνύπαρξη των Φορτούνη, Χάμες και Μπιέλ εξακολουθεί να αποτελεί γρίφο. #stoiximan_slgr #olympiacosfc #Michel #playoffs #αντίπαλοςΠΑΣΛαμία #SportsNews #season2022_2023

Το ξεκίνημα με το δεξί έγινε στα playoffs και τώρα ο Μίτσελ έχει μπροστά του χρόνο για να κάνει πιο διεξοδικά τα πλάνα του για τα επόμενα εννέα ματς πρωταθλήματος.

Στον Ολυμπιακό υπάρχει η γνωστή… υπερφόρτωση στη θέση 10, με τους Κώστα Φορτούνη, Χάμες Ροντρίγκες και Πεπ Μπιέλ να απασχολούν τον Ισπανό προπονητή αναφορικά με τη συνέχεια.

Όπως αναφέρει το Φως των Σπορ, το σχήμα με τα τρία δεκάρια είχε δουλέψει μετά τη διακοπή του Παγκοσμίου Κυπέλλου με ομάδες θεωρητικά πιο χαμηλής δυναμικότητας αλλά σε πιο δύσκολα ματς, δεν ήταν τόσο λειτουργικό.

Τότε, είχε μείνει εκτός εξίσωσης ο Έλληνας μεσοεπιθετικός, που όμως δείχνει να εκμεταλλεύτηκε το πρόσφατο διάστημα απουσίας του Χάμες προκειμένου να εδραιωθεί στην ενδεκάδα.

Έτσι, το δημοσίευμα τονίζει πως δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να δούμε τον Φορτούνη στην… pole position και τους Χάμες-Μπιέλ (ο οποίος εξέτισε με Βόλο) να διεκδικούν μία θέση ακόμα – με τον Κολομβιανό να είναι βαρύς μετά από απουσία πέντε εβδομάδων.

Αυτά ασφαλώς με δεδομένο ότι θα είναι και οι τρεις υγιείς.

πηγή:Sport-FM

Διαβάστε επίσης

Back to top button