Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ολυμπιακός: «Σε συζητήσεις με την Σταντάρ Λιέγης για τη μεταγραφή του Ζινκερνάγκελ»

Η Σταντάρ Λιέγης βρίσκεται σε συνομιλίες με τον Ολυμπιακό για τη μεταγραφή του 28χρονου ακραίου επιθετικού Φίλιπ Ζινκερνάγκελ, σύμφωνα με τον Τούρκο δημοσιογράφο Εκρέμ Κονούρ. #stoiximan_slgr #olympiacosfc #Standar #transfernews #SportsNews #season2022_2023

Η Σταντάρ Λιέγης βρίσκεται σε συνομιλίες με τον Ολυμπιακό για τη μεταγραφή του 28χρονου ακραίου επιθετικού Φίλιπ Ζινκερνάγκελ, σύμφωνα με τον Τούρκο δημοσιογράφο Εκρέμ Κονούρ.

Σε συζητήσεις με τον Ολυμπιακό με στόχο ο Φίλιπ Ζινκερνάγκελ να παραμείναι κάτοικος Βελγίου έχει ξεκινήσει η Σταντάρ Λιέγης.

Ο Δανός μεσοεπιθετικός έπιασε λιμάνι το περασμένο καλοκαίρι (7 συμμετοχές και 2 γκολ), αλλά παραχωρήθηκε δανεικός στον σύλλογο του Βελγίου με οψιόν αγοράς 2 εκατομμύρια ευρώ.

Ο 28χρονος με τη φανέλα της Σταντάρ έχει αγωνιστεί 22 φορές σκοράροντας 7 τέρματα (συν 2 ασίστ) και οι ιθύνοντες της ομάδας επιθυμούν να παραμείνει στο ρόστερ και για την επόμενη χρόνια.

Σύμφωνα λοιπόν με τον δημοσιογράφο, Εκρέμ Κονούρ, η Σταντάρ Λιέγης βρίσκεται σε επικοινωνία με τους Πειραιώτες το τελευταίο διάστημα προκειμένου να το υλοποιήσει το deal.

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button