Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Έγινε ξανά αλύγιστος και θα στοχεύσει σε νέο νικηφόρο σερί

Με 5 νίκες και δυο ισοπαλίες στα τελευταία 7 παιχνίδια ο Παναθηναϊκός βγάζει ξανά μέταλλο. #stoiximan_slgr #panathinaikosfc #IvanJovanovic #playoffs #αντίπαλοςΠΑΣΛαμία #SportsNews #season2022_2023

Με 5 νίκες και δυο ισοπαλίες στα τελευταία 7 παιχνίδια ο Παναθηναϊκός βγάζει ξανά μέταλλο. #stoiximan_slgr #panathinaikosfc #IvanJovanovic #playoffs #αντίπαλοςΠΑΣΛαμία #SportsNews #season2022_2023

Η ισοπαλία του Παναθηναϊκού (0-0) με την ΑΕΚ, ο τρόπος παιχνιδιού της… σκληραγωγημένης ομάδας του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και ο βαθμός σε μια δύσκολη έδρα, παρά την ξεκάθαρη διαιτητική αδικία εις βάρος της σε μια σειρά από φάσεις, έδειξε ότι το «τριφύλλι» έχει αποκτήσει ξανά τον χαρακτήρα και το μέταλλο που τη διέκρινε στο μεγαλύτερο διάστημα της κανονικής σεζόν.

Οι «πράσινοι» παρέμειναν στην κορυφή της βαθμολογίας και αγνοούν την ήττα από τις 30 Ιανουαρίου και το 1-0 από τον Αστέρα στην Τρίπολη. Από τότε ο Παναθηναϊκός μετράει 5 νίκες και δυο ισοπαλίες 0-0 μακριά από την έδρα του, αυτή με την ΑΕΚ, αλλά και με τον Ολυμπιακό. Σε αυτό το διάστημα, το τριφύλλι έχει σκοράρει συνολικά δέκα φορές και έχει δεχθεί μόλις ένα γκολ (!) από τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Η μάχη για την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς συνεχίζεται και η ομάδα θα δουλέψει κατά τη διάρκεια της διακοπής με στόχο το νικηφόρο σερί στην απαιτητική συνέχεια και στα ματς που ακολουθούν.

Με την επιστροφή στις προπονήσεις, το βλέμμα θα στραφεί στο επόμενο παιχνίδι, αυτό με τον Βόλο την επόμενη Κυριακή στις 18:00 στη Λεωφόρο, με μοναδικό στόχο, φυσικά, την κατάκτηση των πολύτιμων τριών βαθμών και τη διατήρηση στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Το θετικό είναι πως στη διακοπή θα υπάρχει χρόνος να αποθεραπευτούν πλήρως οι Σπόραρ και Ιωαννίδης και έτσι το μοναδικό πρόβλημα φαίνεται πως θα είναι η απουσία του τιμωρημένου, μετά την αποβολή του την Κυριακή, Τσόκαϊ.

πηγή: Sport-FM

Διαβάστε επίσης

Back to top button