Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

ΠΑΟΚ: Ο Ίνγκασον δεν ενσωματώνεται στην Ισλανδία και τρέχει για ΑΕΚ

Ο Ίνγκι Ίνγκασον δεν θα ενσωματωθεί τελικά στην αποστολή της εθνικής Ισλανδίας, παρ' ότι βρέθηκε στις κλήσεις, και θα μείνει στην Ελλάδα για παλέψει να προλάβει το ματς με την ΑΕΚ. #stoiximan_slgr #paokfc #SportsNews #season2022_2023

Ο Ίνγκι Ίνγκασον δεν θα ενσωματωθεί τελικά στην αποστολή της εθνικής Ισλανδίας, παρ’ ότι βρέθηκε στις κλήσεις, και θα μείνει στην Ελλάδα για παλέψει να προλάβει το ματς με την ΑΕΚ.

Ο Ίνγκασον μπορεί να βρέθηκε στις κλήσεις της εθνικής Ισλανδίας για τα προσεχή της παιχνίδια στα προκριματικά του Euro με Βοσνία-Ερζεγοβίνη και Λιχτενστάιν, όμως τελικά δεν θα ταξιδέψει, ώστε να ενσωματωθεί στην ομάδα και θα μείνει στην Θεσσαλονίκη για να δουλέψει πάνω στο θέμα του τραυματισμού του, ώστε να προλάβει το παιχνίδι με την ΑΕΚ για την 2η αγωνιστική της Stoiximan Superleague.

Ο 29χρονος κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ έχασε τα παιχνίδια με Άρη και Βόλο εξαιτίας ενοχλήσεων που είχε στην γάμπα. Ο προπονητής της εθνικής Ισλανδίας, Άρναρ Βίνταρσον τον συμπεριέλαβε στις κλήσεις του ελπίζοντας πως ίσως να προλάβει να είναι έτοιμος, όμως αυτό τελικά δεν κατέστη δυνατό, αφού στην προπόνηση της Παρασκευής (17/03) ο Ίνγκασον ένιωσε ενοχλήσεις κατά το ατομικό του πρόγραμμα.

Στην προπόνηση του Σαββάτου (18/03) τα πράγματα δεν άλλαξαν κι έτσι έγινε σύσκεψη στην οποία αποφασίστηκε πως πρέπει να μείνει εκτός για να μην υπάρχει κίνδυνος υποτροπής.

Ο ίδιος ο παίκτης επικοινώνησε με τους ανθρώπους της ομάδας για να τους ενημερώσει και να ψάξουν τον αντικαταστάτη του. Έστειλαν και επίσημο έγγραφο στον ΠΑΟΚ που έγραφε πως ανακαλείται η κλήση του.

Τώρα, το «βλέμμα» του Ισλανδού στρέφεται στο εντός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ στις 2 Απριλίου (19:30). Έχει εκπονηθεί ειδικό πρόγραμμα για τον Ίνγκασον προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημά του και να καταφέρει να δώσει το παρών.

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button