Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Φρίκη στην Ιταλία: Ποδοσφαιριστής σκότωσε με σφυρί την πρώην σύντροφό του

Η γυναίκα φοβόταν τον ποδοσφαιριστή και είχε κάνει ασφαλιστικά μέτρα.

Η γυναίκα φοβόταν τον ποδοσφαιριστή και είχε κάνει ασφαλιστικά μέτρα.

Συγκλονισμένη είναι η Ιταλία από τη δολοφονία της 57χρονη από τον 27χρονος πρώην σύντροφό της.

Ο δράστης, ποδοσφαιριστής και μοντέλο από την Ανκόνα, δολοφόνησε την πρώην σύντροφό του σε προάστιο της Μπολόνια με ένα σφυρί.

Όλα συνέβησαν την Τρίτη, 23 Αυγούστου, όταν ο Παντοβάνι ταξίδεψε αεροπορικώς από τη Σικελία, όπου κατοικεί και παίζει ποδόσφαιρο σε τοπική ομάδα, και περίμενε την Ματεούτσι επί δύο ώρες στην είσοδο του κτηρίου όπου έμενε, σε προάστιο της Μπολόνια.

Όταν η 57χρονη επέστρεψε στην κατοικία της, νωρίς το βράδυ ο νεαρός άντρας την αιφνιδίασε. και άρχισε να την χτυπάει με τα χέρια του και στη συνέχεια με ένα σφυρί και «άλλα αιχμηρά αντικείμενα».

Εκείνη του φώναζε να σταματήσει και καλούσε σε βοήθεια. Οι γείτονες έσπευσαν να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες, δυστυχώς η άτυχη γυναίκα εξέπνευσε λίγο πριν την άφιξη του ασθενοφόρου, ενώ ο δολοφόνος περίμενε στο σημείο τους αστυνομικούς για να τον συλλάβουν.

Η αδερφή του θύματος, μιλώντας στα ΜΜΕ, είπε πως η αδελφή της φοβόταν τον 27χρονο. Σύμφωνα με την ίδια, ο 27χρονος δεν είχε ασκήσει σωματική βία στο θύμα αλλά ζήλευε την σύντροφό του και έκανε σκηνές ζηλοτυπίας σπάζοντας πιάτα και πετώντας της ποτήρια.

Όταν εκείνη δεν του απαντούσε στο τηλέφωνο, εκείνος τηλεφωνούσε στην οικογένειά της και τους μιλούσε με προσβλητικά λόγια.

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί ότι το θύμα είχε καταθέσει αίτηση ασφαλιστικών μέτρων κατά του 27χρονου

Είχε γίνει εμμονικός

Σύμφωνα με γείτονες που μίλησαν επίσης σε ιταλικά ΜΜΕ, το ζευγάρι ήταν μαζί επί ένα χρόνο. Εκείνος ζούσε στη Σικελία και εκείνη ζούσε και εργαζόταν στη Μπολόνια.

Η 57χρονη ήταν αντιπρόσωπος σε οίκο γυναικείων ενδυμάτων, ενώ ο νεαρός ποδοσφαιριστής συχνά ταξίδευε από τη Σικελία στη Μπολόνια και έμενε με το θύμα.

Ωστόσο, όλα άλλαξαν όταν ο 27χρονος άρχισε να γίνεται να γίνεται εμμονικός και καταπιεστικός με την σύντροφό του, με αποτέλεσμα εκείνη να του ζητήσει να διακόψουν την σχέση τους τον Ιανουάριο.

Τότε ήταν που άρχισαν οι καβγάδες, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες ο δολοφόνος ξεκίνησε να παρακολουθεί την 57χρονη.

Στις 29 Ιουλίου η Ματεούτσι έκανε αίτηση ασφαλιστικών μέτρων για να προστατευθεί από τον Παντοβάνι. Όμως, αν και η εισαγγελία άνοιξε δικογραφία για την υπόθεση τα περιοριστικά μέτρα δεν εκδόθηκαν επειδή η αστυνομία περίμενε να εξετάσει μάρτυρες που έλειπαν σε διακοπές για να ολοκληρώσει την έκθεση που θα παρέδιδε στο αρμόδιο δικαστήριο.

Διαβάστε επίσης

Back to top button